Δεν ενδιαφέρει τον Ogier προς το παρόν η πρωτοπορία του πρωταθλήματος



O Sebastien Ogier αποκάλυψε πως, παρά το γεγονός ότι στόχος του είναι η κατάκτηση του φετινού τίτλου, δεν τον νοιάζει που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης στο πρωτάθλημα οδηγών.
Ο Γάλλος οδηγός βρίσκεται αυτή τη στιγμή τρίτος στο πρωτάθλημα οδηγών, μια θέση που τον ευνοεί, καθώς θα εκκινήσει τρίτος στο Rally Μέξικο, οπότε δεν θα έχει να αντιμετωπίσει το γνωστό πρόβλημα με το καθάρισμα του δρόμου.
"Είναι ξεκάθαρο, ο στόχος της σεζόν είναι αναμφίβολα το πρωτάθλημα", δήλωσε ο Ogier.
"Αν ήμουν στη μάχη για τη νίκη, ίσως θα είχα παλέψει σκληρότερα γι'αυτήν, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
"Σε αυτό το σημείο της σεζόν, δεν θες απαραίτητα να είσαι στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος, θέλεις να σκοράρεις σταθερά καλούς βαθμούς και να μείνεις κοντά και τώρα πιστεύω πως είμαστε σε καλή θέση για να παλέψουμε στο Μεξικό.
"Δεν είναι το ιδανικό, δεν μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει να είμαστε τέταρτοι, αλλά είναι καλό που σκοράραμε 15 βαθμούς.
"Στην Powerstage, οδήγησα περισσότερο με το μυαλό μου και ο Kalle ήταν απλά καλύτερος, πραγματικά αγωνίστηκε γι'αυτήν και έκανε ένα καλό χρόνο, οπότε άξιζε το βάθρο".
Τέλος, ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής μίλησε για τους teammates που έχει φέτος στην Toyota: "Φυσικά είναι καλύτερο να έχεις δυνατούς οδηγούς μαζί σου στην ομάδα από το να τους έχεις αντίπαλους.
"Πιστεύω πως η Toyota έχει ένα πολύ δυνατό line-up αυτή τη σεζόν.
"Ο Kalle τα πάει καλά και ο Elfyn ακόμα καλύτερα.
"Ο Elfyn οδηγούσε φανταστικά αυτό το τριήμερο".

Post a Comment

Previous Post Next Post