Evans - Δεν είμαι στην Toyota για να αντιγράψω τον Ogier



O Elfyn Evans ξεκαθαρίζει πως η απόφασή του να υπογράψει με την ομάδα της Toyota έχει να κάνει καθαρά με εκείνον και όχι με τον Sebastien Ogier, ο οποίος ζήτησε τον πρώτο ως teammate του από τον Tommi Makinen για φέτος.
Μάλιστα, ο Ουαλός οδηγός αναφέρει άγνωστες πτυχές από το πέρασμά του από την M-Sport και συγκεκριμένα εξιστορεί τι συνέβη όσο είχε τον Ogier ως ομόσταβλό του, καθώς και τι συνέβη πέρυσι όπου ο ίδιος θεωρούταν ο πρώτος οδηγός για την αγγλική ομάδα.
"Είμαι στο σημείο όπου γνωρίζω ακριβώς τι χρειάζομαι από το αυτοκίνητο και δεν φοβάμαι για το αυτοκίνητο", δήλωσε ο Evans.
"Τρία χρόνια πριν με τον Seb, σκεφτόμουν: 'Ο Seb θέλει αυτό, είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, επομένως δεν μπορεί να είναι λάθος'.
"Πράγματι είναι περισσότερο στο να κατανοήσεις ότι δεν είμαι εδώ για να αντιγράψω τον Seb, είμαι εδώ να κάνω το δικά μου πράγματα.
"Αυτό δεν είναι κάτι καινούριο για φέτος.
"Έκανα κάποια από αυτά πέρυσι.
"Πιστεύω ότι αυτό ξεκίνησε πέρυσι με τις δοκιμές πριν τον αγώνα της Σουηδίας.
"Ήμουν πρώτος στις δοκιμές και ήξερα πως το αυτοκίνητο είχε χαμηλότερη απόδοση πριν δύο χρόνια.
"Γνωρίζαμε πως έπρεπε να αλλάξουμε κάτι.
"Η ομάδα είχε κάποιες καλές ιδέες, είχα κι εγώ κάποιες ιδέες και τις συνδυάσαμε, ήρθαμε εδώ και ήμασταν γρήγοροι.
"Κάναμε πολλές αλλαγές.
"Είχα την υποστήριξη της ομάδας, είχα τον χρόνο στις δοκιμές.
"Αυτό μου έδωσε την αυτοπεποίθηση να καταλάβω τι είναι αυτό που δουλεύει για μένα και τι είναι αυτό που θέλω.
"Μετά στη Χιλή και την Αργεντινή, εμφανίστηκε ξανά, υπήρξαν πράγματα στο αυτοκίνητο που δυσκολευόμουν.
"Είχα μια ιδέα, τη δοκίμασα, την προτίμησα, την εφάρμοσα και δούλεψε.
"Αυτό έβαλε τα θεμέλια, είχα ήδη στρέψει την προσοχή μου λίγο εκτός της M-Sport πέρυσι, αλλά ταυτόχρονα είναι νωρίς εδώ και δεν θέλω να μιλάω πολύ.
"Αυτά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής είναι δύο πολύ ιδιαίτεροι αγώνες, αλλά μας δίνει λίγη πίστη στον εαυτό μας ότι μπορείς να έχεις τη δική σου κατεύθυνση.
"Το αυτοκίνητο έχει καλή ανταπόκριση, αλλά έχω περάσει κάποιες δικές μου ρυθμίσεις σε κάποια πράγματα -μικρά πειράγματα σε κάποια πράγματα.
"Είναι προφανές ότι το αυτοκίνητο είναι ήδη γρήγορο και πολύ εύκολο στο να το οδηγήσεις και έχουν όλα τα καλά set-ups που χρειάζεσαι, αλλά ακόμα πρέπει να δώσεις το δικό σου χαρακτήρα σε αυτό".

Post a Comment

Previous Post Next Post