Κρατάει τα θετικά ο Neuville μετά το τέλος του Rally ΣουηδίαςΟ Thierry Neuville πιστεύει πως βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή θέση όσον αφορά το πρωτάθλημα οδηγών και την θέση εκκίνησης στον αγώνα του Μεξικού μετά την ολοκλήρωση του Rally Σουηδίας.
Ο Βέλγος οδηγός τερμάτισε στην έκτη θέση στον αγώνα της Σουηδίας και κατάφερε να σημειώσει το δεύτερο ταχύτερο χρόνο στην Powerstage του αγώνα αυτού, με αποτέλεσμα να πάρει τους τέσσερις επιπλέον βαθμούς της PS και να κρατήσει την πρωτοπορία του πρωταθλήματος οδηγών μαζί με τον Elfyn Evans.
"Πιέσαμε και κάναμε οτιδήποτε μπορούσαμε", δήλωσε ο Neuville. 
"Οι υπόλοιποι οδηγοί ήταν ταχύτεροι, αλλά γνωρίζουμε το λόγο.
"Τώρα κοιτάμε το Μεξικό και το τι μπορούμε να κάνουμε εκεί.
"Μετά την τελευταία ημέρα στη Σουηδία, δεν περιμέναμε να είμαστε με ίσους βαθμούς ακόμα στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος.
"Προσπαθήσαμε να βελτιστοποιήσουμε κάθε μέρα στη Σουηδία, αλλά το να φύγεις από αυτό τον αγώνα με ισοβαθμία στην πρωτοπορία και να τρέξεις δεύτερος στο δρόμο στο Μεξικό -αυτή είναι η καλύτερη δυνατή θέση.
"Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να ανοίγεις το δρόμο σε αυτόν τον αγώνα και ότι κάθε αυτοκίνητο μπορεί να κάνει τη διαφορά όσον αφορά την επιφάνεια και την πρόσφυση".

Post a Comment

Previous Post Next Post