Rally Σουηδίας - 1ο Shakedown: 1-2-3 για Toyota με τον Rovanpera μπροστά



Στο πρώτο Shakedown του Rally Σουηδίας, ο Kalle Rovanpera ηγήθηκε του 1-2-3 της Toyota και ήταν με διαφορά ο ταχύτερος οδηγός.
Ο Kalle Rovanpera σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στο Shakedown της Skalla και ήταν μακράν ταχύτερος από όλους τους οδηγούς, ενώ κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στο τέταρτο πέρασμα.
Ο Sebastien Ogier βρέθηκε στη δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη του SD με τον teammate του, Elfyn Evans, να βρίσκεται για μόλις 0,1 δευτερόλεπτα πίσω του.
Στην τέταρτη θέση είναι ο Craig Breen, ο οποίος επέστρεψε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά την τελευταία του εμφάνιση στον περσινό αγώνα της Ουαλίας.
Ο Ott Tanak έγραψε τον πέμπτο ταχύτερο χρόνο στο Shakedown και άφησε πίσω του τον Takamoto Katsuta για δύο δέκατα του δευτερολέπτου.
Στην έβδομη θέση είναι ο Teemu Suninen, ο οποίος είχε τετ-α-κέ στο πρώτο πέρασμά του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιά στο αριστερό μέρος του οπίσθιου προφυλαχτήρα του Ford Fiesta WRC.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Thierry Neuville, Jari-Matti Latvala και Esapekka Lappi, o οποίος είχε σπινιάρισμα.
Οι συνθήκες του Shakedown Skalla θύμιζαν τον αγώνα της Ουαλίας, με τους οδηγούς να προσπαθούν βρουν πρόσφυση με ελαστικά με τα καρφιά στο χωμάτινο έδαφος.




Δείτε παρακάτω τους χρόνους του Shakedown:

Post a Comment

Previous Post Next Post