Rally Σουηδίας - 2η Μέρα: Με άνεση μπροστά ο Evans



Η δεύτερη ημέρα του Rally Σουηδίας ολοκληρώθηκε με τον Elfyn Evans να κρατάει την πρωτοπορία του αγώνα και τους Ott Tanak και Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Elfyn Evans διατηρεί την πρωτοπορία του αγώνα αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του, με τον ίδιο να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο σε τρεις ειδικές. Μάλιστα, ο Ουαλός οδηγός είχε τετ-α-κέ στην SS7, με αποτέλεσμα το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του να ακουμπήσει σε ένα ανάχωμα και έτσι γλύτωσε τα χειρότερα.
Στη δεύτερη θέση είναι ο Ott Tanak, ο οποίος απέχει 17,8 δευτερόλεπτα από την πρώτη θέση.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Sebastien Ogier, ο οποίος απειλείται από τον Kalle Rovanpera, αφού η διαφορά τους βρίσκεται μόλις στα πέντε δέκατα του δευτερολέπτου.
Στην τέταρτη θέση έπεσε ο Rovanpera, ο οποίος παραπονέθηκε πως είχε υποστροφή στις SS5 και SS6. Ωστόσο, άλλαξε το set-up του αυτοκινήτου του στην επόμενη ακριβώς ειδική.
Στην πέμπτη θέση είναι ο Esapekka Lappi, ο οποίος έκανε ένα μικρό λάθος στην SS7 και είχε μια άσχημη επαναφορά του αυτοκινήτου του μετά από μια στροφή.
Έκτος παραμένει ο Thierry Neuville, ο οποίος δεν κατάφερε να μειώσει τη διαφορά του από τον Lappi. Όμως, κατάφερε να μεγαλώσει λίγο τη διαφορά του από τον teammate του, Craig Breen, ο οποίος είναι έβδομος.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Teemu Suninen, Takamoto Katsuta και Jari Huttunen από το WRC3.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:







Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS8: 


Post a Comment

Previous Post Next Post