Διήμερο το Rally Γερμανίας 2020



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Dirtfish, το αγωνιστικό πρόγραμμα του Rally Γερμανίας θα αλλάξει κατά μεγάλο βαθμό λόγω της μεγάλης αύξησης των κρουσμάτων κορωναϊού.
Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα είναι διήμερος και οι ειδικές διαδρομές θα περνούν μόνο μέσα από το Panzerplatte, η οποία θεωρείται στρατιωτική περιοχή, ενώ οι ειδικές διαδρομές με τους περίφημους αμπελώνες θα λείπουν από το αγωνιστικό πρόγραμμα.
Αυτό θα γίνει, διότι, σύμφωνα με τους διοργανωτές του αγώνα, είναι πιο εύκολο να ελέγξουν το πλήθος των θεατών στις ειδικές με τα στρατιωτικά οχήματα εν αντιθέσει με τις ειδικές που περνάνε μέσα από τους αμπελώνες και κατά συνέπεια τον περιορισμό τυχόν συνωστισμού σε αυτές, κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει εξάπλωση της πανδημίας τόσο στους θεατές όσο και στους οδηγούς και στους ανθρώπους που εργάζονται για τις ομάδες του WRC.
"Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να κάνει η Γερμανία", αναφέρει μια πηγή στο DirtFish.
"Είναι κρίμα, όλοι αγαπούν την πρόκληση των αμπελώνων και πραγματικά δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτές τις ειδικές, αλλά αν αυτό είναι που πρέπει να κάνουμε για να γίνει ο αγώνας του WRC, τότε αυτό πρέπει να κάνουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post