Ενθουσιασμένος με την καινούρια του δουλειά στην Pirelli ο Mikkelsen [+φώτο]



O Andreas Mikkelsen είναι ενθουσιασμένος με τη δουλειά που του προσέφερε η Pirelli Motorsport, με τον ίδιο να τη βλέπει ως ευκαιρία για να επιστρέψει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο μέλλον με μια εργοστασιακή ομάδα του WRC.
Η ιταλική εταιρεία θα προμηθεύει από την επόμενη χρονιά και μέχρι το 2024 ελαστικά στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του WRC και επέλεξε τον Mikkelsen ως δοκιμαστή της στους αγώνες, ο οποίος θα οδηγεί ένα Citroen C3 WRC.
Ο Νορβηγός οδηγός ξεκίνησε σήμερα ήδη τις δοκιμές με τα ελαστικά της Pirelli στη Σαρδηνία και θα έχει στη διάθεσή του τις τελευταίας γενιάς γόμες της Pirelli να εξελίξει, οι οποίες είναι τα ελαστικά Scorpion για το χώμα και τα ελαστικά P Zero για την άσφαλτο. 
"Πιστεύω πως είναι ένα πολύ θετικό σημάδι που η Pirelli μού προσέφερε αυτή τη δουλειά, αυτό δείχνει ότι πιστεύει σε μένα", δήλωσε ο Mikkelsen.
"Θα οδηγώ πολύ, οπότε θα βρίσκομαι σε καλό ρυθμό και θα είμαι έτοιμος να αρπάξω οποιαδήποτε ευκαιρία έρθει σε μένα για να επιστρέψω στο WRC.
"Ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με μια μεγάλη ομάδα στο WRC.
"Κρατάω τις επιλογές μου ανοικτές, αλλά είμαι σε επικοινωνία με όλες τις ομάδες -είναι απλά η περίπτωση της αναμονής για να δω τι πιθανότητες υπάρχουν.
"Έχω την απαραίτητη εμπειρία για να κάνω αυτή τη δουλειά.
"Ήμουν στο WRC για πολλά χρόνια, οπότε γνωρίζω τι πρέπει να κάνουν τα ελαστικά, πώς θα πρέπει να λειτουργούν.
"Πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ελαστικό που ο καθένας θα είναι χαρούμενος με αυτό όταν η καινούρια σεζόν ξεκινήσει το 2021.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο -έχει περάσει αρκετός καιρός από το Rally Μεγάλης Βρετανίας.
"Φυσικά, μακάρι να αγωνιζόμουν σε κάποιους αγώνες, αλλά προς το παρόν είναι δοκιμές και είναι καλύτερα από το τίποτα, οπότε με κρατάνε σε φόρμα.
"Είμαι πολύ χαρούμενος γι'αυτό".

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τις δοκιμές του Mikkelsen στη Σαρδηνία:



Post a Comment

Previous Post Next Post