Επίσημο: Το calendar του WRC για το υπόλοιπο του 2020



H FIA και το WRC Promoter ανακοίνωσαν σήμερα επίσημα το αναδιαμορφωμένο αγωνιστικό ημερολόγιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. 
Το νέο calendar περιλαμβάνει συνολικά πέντε αγώνες μέχρι να ρίξει αυλαία η φετινή σεζόν, με τη δράση του WRC να επιστρέφει στις οθόνες μας με το Rally Εσθονίας στις 4-6 Σεπτεμβρίου.
Ο επόμενος αγώνας είναι αυτός της Τουρκίας (24-27 Σεπτεμβρίου), ενώ ακολουθεί αυτός της Γερμανίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 15-18 Οκτωβρίου.
Οι δύο τελευταίοι αγώνες του φετινού πρωταθλήματος είναι αυτοί της Σαρδηνίας και της Ιαπωνίας, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στις 29 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου και 19-22 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Το Ypres Rally βρίσκεται ακόμα υπό συζητήσεις για το αν θα συμπεριληφθεί ή όχι ως έξτρα αγώνας στο φετινό calendar, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως το μέλλον του εξαρτάται από την ημερομηνία διεξαγωγής του Rally Τουρκίας.
Τέλος, ο αγώνας της Αργεντινής προστέθηκε στη λίστα των ακυρωθέντων αγώνων για τη φετινή σεζόν παρά το γεγονός ότι είχε πάρει αναβολή.

Post a Comment

Previous Post Next Post