Rally Εσθονίας - 2η Μέρα - 1o Loop: 1-2-3 για την Hyundai με πρωτοπόρο τον Tanak



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους της δεύτερης ημέρας, οι οδηγοί της Hyundai Motorsport καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης του Rally Εσθονίας, με τον Ott Tanak να ηγείται στον αγώνα της πατρίδας του.
Ο Ott Tanak βρίσκεται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης μετά το τέλος της έκτης ειδικής διαδρομής σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στις SS3 και SS4.
O Craig Breen είναι στη δεύτερη θέση και απέχει 6,8 δευτερόλεπτα από την κορυφή.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Thierry Neuville, του οποίου το αυτοκίνητο έσβησε πριν την έναρξη της πέμπτης ειδικής διαδρομής, ενώ έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στην SS6.
Πίσω του είναι ο Sebastien Ogier για 4,4 δευτερόλεπτα, ο οποίος έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στην SS5.
Στην πέμπτη θέση είναι ο Elfyn Evans, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο σε σχέση με τους προπορευόμενους οδηγούς, ενώ από το αυτοκίνητό του έλειπε κομμάτι από το μπροστινό αριστερό μέρος του προφυλακτήρα.
Ο Kalle Rovanpera έπεσε στην έκτη θέση, καθώς έχασε περίπου 29 δευτερόλεπτα στην SS3 μετά από κλατάρισμα που είχε στο πίσω αριστερό ελαστικό του, ενώ βρισκόταν στην πρωτοπορία του αγώνα μετά το τέλος της SS2 γράφοντας τον ταχύτερο χρόνο στην ειδική αυτή.
Ακολουθεί στη γενική κατάταξη ο Takamoto Katsuta, ο οποίος απέχει 3 δευτερόλεπτα από την έκτη θέση και τον ομόσταβλό του.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Esapekka Lappi, Teemu Suninen και Pierre-Louis Loubet, ο οποίος χτύπησε με το πλάι του αυτοκινήτου του κάτι προστατευτικές μπαριέρες στη διασταύρωση που έχασε ο Lappi και έσβησε ο κινητήρας του Hyundai i20 Coupe WRC σε αυτή τη διασταύρωση.
Ο Lappi έκανε λάθος στην SS6 και έχασε αρκετό χρόνο, αφού έχασε μια διασταύρωση και πήγε ευθεία αντί να στρίψει σε μια αριστερή στροφή δηλώνοντας πως οι συνθήκες της ειδικής είναι ολισθηρές.
Εκτός δεκάδας είναι ο Gus Greensmith, ο οποίος δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των υπολοίπων οδηγών του WRC.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε παρακάτω τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS6:

Post a Comment

Previous Post Next Post