Rally Εσθονίας - Shakedown: Ταχύτερος ο Tanak, ατύχημα του Suninen



Στο Shakedown του Rally Εσθονίας, o Ott Tanak ήταν ταχύτερος όλων των οδηγών, με τους Sebastien Ogier και Esapekka Lappi να ακολουθούν.
Ο Ott Tanak έγραψε τον ταχύτερο χρόνο στο Shakedown του Rally Εσθονίας με τεράστια διαφορά από το δεύτερο Sebastien Ogier, ο οποίος ήταν 1,4 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Εσθονό οδηγό.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Esapekka Lappi, ο οποίος πραγματοποίησε πέντε περάσματα.
Την τέταρτη θέση καταλαμβάνει ο Kalle Rovanpera, ο οποίος άφησε για δύο δέκατα του δευτερολέπτου πίσω του τον Thierry Neuville.
Ο Elfyn Evans σημείωσε τον έκτο καλύτερο χρόνο στο SD και ο καλύτερος προσωπικός του χρόνος ήταν αυτός στο δεύτερο πέρασμά του από την ειδική.
Ο Craig Breen κατατάχθηκε έβδομος στη γενική κατάταξη με τους χρόνους του SD, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Hyundai Motorsport.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Takamoto Katsuta, Pierre-Louis Loubet με το i20 Coupe WRC της ομάδας 2C Competition και ο Teemu Suninen, o οποίος είχε ατύχημα στο τέταρτο πέρασμά του από το SD "τραυματίζοντας" το μπροστινό δεξί μέρος του προφυλαχτήρα του αυτοκινήτου του και έχασε πάνω από 12 λεπτά.
Εκτός δεκάδας βρέθηκε ο Gus Greensmith, ο οποίος ήταν 1,5 δευτερόλεπτο αργότερος από το δέκατο Suninen.




Δείτε παρακάτω τους χρόνους του Shakedown:


Post a Comment

Previous Post Next Post