Τέλεια χαρακτηρίζει την οδήγησή του στο Rally Εσθονίας ο RovanperaO Kalle Rovanpera είναι χαρούμενος με τον τρόπο που οδήγησε στο Rally Εσθονίας και αποκαλύπτει πως ήδη νιώθει πολύ άνετα με το αυτοκίνητό του.
Ο rookie της Toyota τερμάτισε στην πέμπτη θέση στον αγώνα της Εσθονίας μετά από ποινή ενός λεπτού που δέχτηκε στο τέλος του Σαββάτου, ενώ ήταν πρωτοπόρος του αγώνα στις πρωινές ειδικές του Σαββάτου μέχρι τη στιγμή που έπαθε κλατάρισμα, με αποτέλεσμα να χάσει θέσεις στη γενική κατάταξη.
"Ναι, ήταν ένα θετικό τριήμερο όσον αφορά το ρυθμό και την οδήγηση", δήλωσε ο Rovanpera.
"Έκανα σχεδόν τέλεια οδήγηση όλο το τριήμερο κατά τη γνώμη μου.
"Δεν έκανα κάποιο μεγάλο λάθος ή κάποιου είδους λάθος και ο ρυθμός ήταν όλη την ώρα εκεί ακόμα κι όταν δεν πιέσαμε, οπότε πιστεύω πως μπορώ να είμαι χαρούμενος.
"Ερχόταν σχετικά καλά ο ρυθμός και ήταν όλη την ώρα πραγματικά καλή η αίσθηση στο αυτοκίνητο, ήδη από τις καλοκαιρινές δοκιμές στη Φινλανδία.
"Το αυτοκίνητο δουλεύει καλά, οπότε είναι εύκολο για μένα να είμαι στο αυτοκίνητο και να έχω καλή αίσθηση". 
Τέλος, απάντησε στην ερώτηση αν για τις φιλοδοξίες του να τερματίσει στην κορυφαία θέση αυτή τη σεζόν: "Όχι τόσο πολύ.
"Γνωρίζω πως το υπόλοιπο της σεζόν θα είναι πιο δύσκολοι και απαιτητικοί αγώνες, τουλάχιστον για μένα με την εμπειρία μου, οπότε, ναι, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν σε κάθε αγώνα και να δούμε αγώνα με τον αγώνα.
"Δε γνωρίζω σχετικά με την επίτευξη νίκης φέτος, θα είναι πιο δύσκολοι οι άλλοι αγώνες.
"Εδώ, θα έπρεπε τουλάχιστον να ήταν πιθανόν να παλέψουμε γι'αυτήν, αλλά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post