Στόχος η επιστροφή του Mikkelsen στο WRC το 2022 μέσω της συμμετοχής του στο WRC2O Andreas Mikkelsen αποκαλύπτει πως εξετάζει το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στο WRC2 την επόμενη χρονιά, με σκοπό να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία το 2022.

Ο Νορβηγός οδηγός έχει μείνει δύο φορές στην καριέρα του εκτός WRC. Η μια ήταν το 2017, όπου η Volkswagen αποχώρησε από το WRC στο τέλος του 2016 λόγω του σκανδάλου που είχε ξεσπάσει στις ΗΠΑ, και την άλλη είναι φέτος, όπου η Hyundai Motorsport δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του λόγω των κακών αποτελεσμάτων που έφερε τη διετία 2018-2019.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Mikkelsen το 2017 συμμετείχε σε ορισμένους αγώνες του WRC2 με το Skoda Fabia R5, ενώ είναι έτοιμος να κάνει το ίδιο και το 2021.

Τέλος, ο πρώην οδηγός της Hyundai δήλωσε πριν έξι ημέρες πως ίσως πάρει μέρος στο Ypres Rally με το Skoda Fabia R5 και στο Monza Rally Show με το Citroen C3 WRC της Pirelli Motorsport.

"Ο κύριος στόχος για μένα είναι να επιστρέψω στη μεγάλη κατηγορία το 2022", δήλωσε ο Mikkelsen.

"Γνωρίζω πως δεν μπορώ να κάτσω στο περιθώριο και να περιμένω αυτό να συμβεί.

"Όπως σου είπα πριν, είμαι έτοιμος να επενδύσω στον εαυτό μου για την επόμενη σεζόν και είμαι επίσης έτοιμος να είμαι στο WRC2.

"Βασικά πρέπει να είμαι στην καλύτερη δυνατή θέση για το 2022 και το WRC2 είναι κάτι, στο οποίο είμαι ανοικτός".

Post a Comment

Previous Post Next Post