Οι πρώτες φωτογραφίες από το Citroen C3 R5



H Citroen Racing δημοσίευσε κάποιες πρώτες φωτογραφίες από το ανανεωμένο Citroen C3 R5, το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του το 2021.

Οι αναβαθμίσεις του εν προκειμένω αυτοκινήτου αφορούν το set-up της ανάρτησες στις ασφάλτινες και χωμάτινες συνθήκες, καθώς και στο πίσω μέρος του υποπλαισίου που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τη σταθερότητα του αυτοκινήτου κατά το φρενάρισμα.

Άλλες βελτιώσεις του αυτοκινήτου περιλαμβάνουν νέα στηρίγματα του κινητήρα και νέα πολλαπλή εξαγωγής με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επίσης, στο πρώτο τρίμηνο της ερχόμενης χρονιάς, θα αλλάξει η μπροστινή αεροδυναμική φέροντας νέο προφυλακτήρα, ενώ θα φέρει μια νέα διαφορική ράγα παρέχοντας ένα μεγαλύτερο φάσμα ρυθμίσεων και ένα νέο πεντάλ πέδησης, το οποίο θα ρυθμίζεται από τον οδηγό η κατανομή της πέδησης δίνοντας του μεγαλύτερη άνεση κατά το φρενάρισμα.

Ο οδηγός, οι οποίος βοήθησαε τη γαλλική εταιρεία στην εξέλιξη, είναι ο Mads Ostberg, ο οποίος αναμένεται να συμμετάσχει και το 2021 με αυτό το αυτοκίνητο στην κατηγορία WRC2.


Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες:












Post a Comment

Previous Post Next Post