Καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του Rallye Μόντε Κάρλο ο Adamo



Ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, είναι απογοητευμένος και θυμωμένος με την εμφάνιση της ομάδας του κατά τη διάρκεια του Rallye Μόντε Κάρλο σκεπτόμενος την επόμενη κίνησή του.

Ο Thierry Neuville τερμάτισε στην τρίτη θέση τελικά εκμεταλλευόμενος το κλατάρισμα και τη μικροέξοδο του Kalle Rovanpera, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο σε σχέση με τον πρώτο και τού έδωσε την ευκαιρία να τον προσπεράσει στη γενική κατάταξη. Ωστόσο, το πρόβλημα για τον Βέλγο οδηγό ξεκίνησε πριν την έναρξη του αγώνα, αφού ο Nicolas Gilsoul διέκοψε τη συνεργασία τους μια εβδομάδα πριν το Μόντε Κάρλο, οπότε είχε νέο συνοδηγό στο πλάι του.

Ο Dani Sordo βρέθηκε στην πέμπτη θέση και δεν μπορούσε να πιέσει αρκετά μέσα στις ειδικές διαδρομές, καθώς δυσκολευόταν με την ισορροπία του αυτοκινήτου του και κυρίως με το πίσω μέρος.

Τέλος, ο Ott Tanak είχε δύο κλαταρίσματα το Σάββατο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα, καθώς δεν είχε να βάλει άλλο ελαστικό για να συνεχίσει. Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Rallye Μόντε Κάρλο, αν κάποιος οδηγός εγκαταλείψει το Σάββατο, δεν θα είναι σε θέση να εκκινήσει την Κυριακή με τους κανονισμούς του Rally2, κάτι που δεν ισχύει για τους άλλους αγώνες του WRC.

"Προσωπικά πρέπει να κάνω μια βαθιά αναθεώρηση πολλών πραγμάτων, επειδή αυτό που είδα αυτό το τριήμερο είναι μακριά από αυτό που με κάνει περήφανο και χαρούμενο", δήλωσε ο Adamo.

"Κάτι στην προσέγγισή μας πρέπει να αλλάξει.

"Αυτός ο αγώνας τελείωσε με τον ίδιο τρόπο που πήγε όλο το Σαββατοκύριακο.

"Είναι σαφές ότι ήταν εντελώς λάθος.

"Δε γνωρίζω αν είναι η προσέγγιση των ανθρώπων ή οτιδήποτε άλλο, αλλά την Κυριακή δείξαμε πάλι τα όριά μας.

"Σίγουρα δεν είχαμε την ευκαιρία να πιέσουμε, γιατί απλά επουλώναμε τις πληγές μας και προσπαθούσαμε να προχωρήσουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post