Παραμονή του Rally Εσθονίας στο WRC calendar μέχρι το 2022Το WRC Promoter σε συνεργασία με την FIA ανακοίνωσαν σήμερα επίσημα πως το Rally Εσθονίας θα συμπεριλαμβάνεται στο αγωνιστικό ημερολόγιο του WRC μέχρι το 2022.

Συγκεκριμένα, το Rally Εσθονίας θα αποτελέσει για φέτος τον έβδομο αγώνα της σεζόν και θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως 18 Ιουλίου.

Ωστόσο, η προσθήκη του στο περυσινό calendar του WRC ως αντικατάσταση του Rally Φινλανδίας άφησε ευχαριστημένο το επιτελείο του WRC Promoter, το οποίο έσπευσε να το προσθέσουν και στο φετινό calendar όντας άγνωστο αν η Εσθονία θα φιλοξενήσει ξανά αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο μέλλον έως και σήμερα, όπου βγήκε η απόφαση για ανανέωση της συμφωνίας των διοργανωτών με την FIA και το WRC Promoter για άλλη μια χρονιά.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το Rally Εσθονίας αποτελούσε promotional event για το WRC τη διετία 2018-2019 διεκδικώντας έτσι μια θέση στο αγωνιστικό ημερολόγιο, κάτι που έγινε το 2020, όπου ήταν η πρώτη φορά που η Εσθονία φιλοξένησε αγώνα του WRC.

Post a Comment

Previous Post Next Post