Πέντε οι διεκδικητές του φετινού τίτλου, σύμφωνα με τον Ogier



O Sebastien Ogier πιστεύει πως η μάχη για το φετινό τίτλο θα είναι ανάμεσα σε πέντε οδηγούς περιμένοντας πως ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι.

Η μάχη του περσινού τίτλου οδηγών κρίθηκε ανάμεσα σε τέσσερεις οδηγούς (Ogier, Tanak, Neuville, Evans), με τον Ogier να επικρατεί τελικά σε αυτή τη μάχη και να κατακτά τον έβδομό τίτλο στην καριέρα του.

"Η περυσινή χρονιά ήταν πολύ κλειστή και περιμένω το ίδιο επίπεδο ανταγωνισμού -αυτό είναι σίγουρο", δήλωσε ο Ogier στο Motorsport.com

"Με τον Ott και τον Elfyn, είναι περίπου σαν εμένα -είναι περισσότερο προετοιμασμένοι με το αυτοκίνητο, οπότε αυτό θα έπρεπε να τους βοηθήσει να είναι ακόμα καλύτεροι φέτος.

"Πιστεύω πως ο διεκδικητής για τον τίτλο θα πρέπει, τουλάχιστον, να παραμείνουν οι ίδιοι τέσσερεις [Ogier, Neuville, Tanak και Evans] όπως πέρυσι συν ίσως έναν επιπλέον.

"Γιατί όχι ο Kalle μετά από αυτά έκανε στην πρώτη του σεζόν?

"Είναι οπωσδήποτε πιθανό ότι θα συμμετέχει στη μάχη".

Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην απόφαση που πήρε να μην αποσυρθεί φέτος από την ενεργό δράση: "Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ.

"Ήταν απόφασή μου -είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να απολαύσω την τελευταία μου σεζόν.

"Για να την απολαύσω, το σχέδιο είναι να συνεχίσω να πιέζω και να είμαι αποδοτικός -αυτός ήταν πάντα ο τρόπος μου να αγωνίζομαι.

"Πάντα θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και όταν ξεκινήσω αυτό το Πρωτάθλημα, θέλω να το κερδίσω ακόμη μια φορά".

Post a Comment

Previous Post Next Post