Επίσημο: Επιστρέφει το λογότυπο της Red Bull στο αυτοκίνητο της M-Sport Ford



Η M-Sport Ford ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τη συνεργασία της πάλι με την Red Bull για χάριν του Adrien Fourmaux, το αυτοκίνητο του οποίου θα φέρει το λογότυπο της αυστριακής εταιρείας.


Η Red Bull έγινε επίσημος χορηγός του Fourmaux και για το λόγο αυτό τα αυτοκίνητα Rally1 και Rally2 που θα χρησιμοποιήσει ο νεαρός οδηγός θα έχουν πάνω το livery της Red Bull.


Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένα μέρος της χρηματικής χορηγίας από την Red Bull θα κατατίθεται στην M-Sport Ford, με σκοπό ο Fourmaux να συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά στην κατηγορία WRC2.


Αυτή είναι μια συμφέρουσα λύση για τη βρετανική ομάδα, η οποία αναζητάει κεφάλαια, με σκοπό να ορθοποδήσει εν μέσω της πανδημίας και να προετοιμαστεί για τους νέους κανονισμούς του 2022, οι οποίοι αφορούν την εμπλοκή του υβριδισμού στα αυτοκίνητα.


Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως το λογότυπο της Red Bull βρισκόταν επί μια διετία στο αυτοκίνητο της M-Sport Ford όταν εντάχθηκε ο Sebastien Ogier στη βρετανική ομάδα (2017-2018), ενώ μετά την αποχώρησή του τελευταίου η Red Bull δε συνέχισε τη συνεργασία της με την M-Sport Ford.


"Η Red Bull βλέπει τις ίδιες προοπτικές στον Adrien όπως εμείς και είναι φανταστικό να τους καλωσορίζουμε πίσω στην οικογένεια της M-Sport", δήλωσε ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson.


"Έχουμε πετύχει κάποια πραγματικά απίστευτα αποτελέσματα με την Red Bull και η ελπίδα μου είναι να δω την ομάδα να επαναλαμβάνει αυτά τα αποτελέσματα, καθώς στοχεύουμε στην επιστροφή μας στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.


"Αυτό είναι το πρώτο βήμα σε μια συντονισμένη προσπάθεια μπροστά στη μάχη για τους ερχόμενους νέους κανονισμούς.


"Πολλοί από τους πόρους μας προορίζονται στο να εξασφαλίσουμε ότι θα έχουμε το καλύτερο δυνατόν πακέτο οδεύοντας προς το 2022 και το να έχουμε την Red Bull μαζί μας φέτος είναι ένα τεράστιο θετικό πράγμα για την ομάδα.


"Όχι μόνο επειδή πιστεύουν πως έχουμε ένα μελλοντικό αστέρι στις τάξεις μας, αλλά επειδή έχουν επίσης πίστη στους παγκοσμίως τάξης σχεδιαστές μας και μηχανικούς μας για να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο που νικάει".

Post a Comment

Previous Post Next Post