Επίσημο: Συμμετοχή του Fourmaux στο Rally Κροατίας με Ford Fiesta WRC


O Adrien Fourmaux αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με την ομάδα της M-Sport Ford στον τρίτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος είναι αυτός της Κροατίας.


Ο Γάλλος οδηγός ανακοινώθηκε φέτος από την M-Sport Ford ως ο οδηγός που θα μοιράζεται το δεύτερο αυτοκίνητο της ομάδας με τον Teemu Suninen, ενώ παράλληλα θα αγωνίζεται και στην κατηγορία WRC2 με το Ford Fiesta MKII R5.


Πέρυσι ο Fourmaux εντάχθηκε στο δυναμικό της M-Sport Ford αγωνιζόμενος σε όλους τους αγώνες στην κατηγορία WRC2 και κατακτώντας βάθρα, ενώ μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί στο Rallye Μόντε Κάρλο στο WRC2 κατακτώντας τη δεύτερη θέση εκεί.


Τέλος, ο ίδιος έχει την υποστήριξη της Red Bull στο ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία, η οποία στηρίζει κι άλλους συμπατριώτες του, όπως τους Sebastien Loeb και Sebastien Ogier.


Το Rally Κροατίας αναμένεται να διεξαχθεί στις 22-25 Απριλίου με ασφάλτινες ειδικές διαδρομές και πρόκειται να είναι ο πρώτος ασφάλτινος αγώνας της σεζόν.


"Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα προαχθώ στο WRC φέτος και που θα ακολουθήσω τα μονοπάτια των ηρώων μου στα rally", δήλωσε ο Fourmaux.


"Αυτή η σεζόν είναι εξαιρετικά σημαντική για μένα και είναι τόσο συγκινητική και κινητήρια που δεν είναι μόνο η M-Sport, η οποία συνεχίζει να πιστεύει σε μένα -καθώς τώρα και η Red Bull στηρίζει το ταξίδι μου.


"Η σεζόν μου το 2021 ξεκίνησε καλά με τη δεύτερη θέση στο WRC2 στο Rallye Μόντε Κάρλο.


"Και τώρα ο στόχος είναι να είμαστε στη μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα στο Arctic Rally Φινλανδίας αυτό το τριήμερο, όπου θα συνεχίσω την καμπάνια μου στο WRC2 με την υποστήριξη της Red Bull και της M-Sport.


"Τα μάτια μου είναι επίσης σταθερά στραμμένα στην προετοιμασία για το ντεμπούτο μου στο WRC στον ολοκαίνουριο αγώνα στην Κροατία -και σκοπεύω αυτό να είναι το πρώτο βήμα για μια μεγάλη καριέρα στο ύψιστο επίπεδο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος".

Post a Comment

Previous Post Next Post