Επίσημο: Χωρίζουν οι δρόμοι των Greensmith και Edmondson



Οι Gus Greensmith και Elliott Edmondson επισημοποίησαν τη λήξη τη συνεργασία τους, με τον Chris Patterson να αναλαμβάνει χρέη συνοδηγού από το Rally Κροατίας και μετά.


Οι δύο τους είχαν ξεκινήσει τη συνεργασία τους το 2019 με το πρωτάθλημα DMACK Cup και έκαναν πλήρες σεζόν στη μεγάλη κατηγορία το 2020, ενώ η πρώτη τους εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία ήταν στο Rally Πορτογαλίας του 2019.


Η λήξη της συνεργασίας τους έγινε με σκοπό ο Greensmith να βελτιώσει την οδήγησή του έχοντας στο πλευρό του τον πολύπειρο Chris Patterson, ο οποίος υπήρξε συνοδηγός του Petter Solberg τη διετία 2010-2012, του Khalid Al-Qassimi και του Kris Meeke.


"Ο Elliott κι εγώ αγωνιστήκαμε μαζί για αρκετά χρόνια τώρα και πετύχαμε κάποια σπουδαία αποτελέσματα αυτή τη φορά", δήλωσε ο Greensmith.


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Elliott για τη συνεισφορά του ακόμα κι αν θα συνεχίσουμε τις καριέρες μας ξεχωριστά τώρα, είμαι σίγουρος ότι οι ικανότητές του θα εξασφαλίσουν ότι θα παραμείνει ένα γνώριμο πρόσωπο στο Service Park του WRC.


"Του εύχομαι όλα τα καλύτερα για το μέλλον".


Από την πλευρά του, ο Edmondson δήλωσε: "Το διαζύγιο σηματοδοτεί το τέλος ενός πολύ πετυχημένου και διασκεδαστικού κεφαλαίου της καριέρας μου στο rallying και η απόφαση να τερματίσουμε τη συνεργασία μας πάρθηκε ομόφωνα για το όφελος των δύο καριερών μας.


"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Gus, την οικογένεια Greensmith και την M-Sport για το χρόνο μας μαζί και θα κοιτάξουμε στοργικά τα επιτεύγματά μας.


"Εύχομαι όλα τα καλύτερα για το μέλλον και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαστε σε επαφή".

Post a Comment

Previous Post Next Post