Η M-Sport Ford ολοκλήρωσε τις πρώτες δοκιμές με το αυτοκίνητο του 2022Ο επικεφαλής της M-Sport Ford, Malcolm Wilson, μοιράζεται τις εντυπώσεις του από τις πρώτες δοκιμές με το αυτοκίνητο του 2022, οι οποίες έλαβαν μέρος την περασμένη εβδομάδα.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του DirtFish, η βρετανική ομάδα πραγματοποίησε περίπου 250 χιλιόμετρα δοκιμών με το καινούριο αυτοκίνητο και την περασμένη Τρίτη βρέθηκε στο δάσος Greystoke για περισσότερες δοκιμές.


Στους τεχνικούς κανονισμούς για το 2022, ο κινητήρας των υβριδικών αυτοκινήτων θα έχει ως βάση το φετινό, ενώ θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο κιβώτιο ταχυτήτων, αφού από εξατάχυτο θα γίνει πεντατάχυτο, κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν αλλαγές και στο διαφορικό.


"Είναι πολύ νωρίς ακόμα, είναι πραγματικά το πρώτο τεστ, αλλά πήγε καλά", δήλωσε ο Wilson.


"Πάντα στοχεύαμε να έχουμε το αυτοκίνητο στα δάση αυτή την εβδομάδα, οπότε το να είμαστε εκεί ακριβώς στην ώρα μας είναι σπουδαίο για την ομάδα και μια πραγματική απόδειξη της προσπάθειας που όλοι κατέβαλαν".


Τέλος, ο ίδιος απάντησε στην ερώτηση σχετικά με την απόδοση του αυτοκινήτου: "Πρέπει να είναι καλή.


"Απλά ήμουν στο τηλέφωνο με τον Matthew Wilson λέγοντάς μου ότι έπρεπε να είμαι εκεί και να βλέπω.


"Οι λέξεις του ήταν: 'Πολύ εντυπωσιακό'.


"Το αυτοκίνητο είναι εντελώς καινούριο από το τωρινό Fiesta WRC.


"Προφανώς, ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος με το φετινό, αλλά εκτός από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο.


"Όλα είναι καινούρια, καινούρια ανάρτηση, καινούρια γεωμετρία, ηλεκτρονικά -τα πάντα.


"Αυτός είναι ο λόγος που είναι σημαντικό να κάνουμε κάποιες πρώτες δοκιμές και να κάνουμε όσα περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε, ώστε να μπορούμε να δούμε πού βρισκόμαστε με τα πάντα.


"Είμαι πραγματικά χαρούμενος και ανυπομονώ να το δω κι από μόνος μου".

Post a Comment

Previous Post Next Post