Επίσημο: Άλλαξε ημερομηνία το Rally Φινλανδίας 2021Οι διοργανωτές του Rally Φινλανδίας ανακοίνωσαν επίσημα σήμερα ότι η ημερομηνία του εθνικού τους αγώνα θα αλλάξει ημερομηνία, με σκοπό υπάρχουν θεατές μέσα στις ειδικές διαδρομές.


Όπως αναφέραμε και την προηγούμενη εβδομάδα, οι διοργανωτές ήθελαν να αναβάλλουν το Rally Φινλανδίας και να μεταφερθεί τον Σεπτέμβριο αντί τον Ιούλιο για να είναι παρόντες οι θεατές, αφού ο μεγάλος χορηγός του αγώνα τους, το Neste, απέσυρε τη χορηγία του, κάτι που σημαίνει πως θα έχουν περισσότερα έξοδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και σκοπός τους ήταν να έχουν κάποια έσοδα και να αντισταθμίσουν αυτή την απώλεια με το κόψιμο εισιτηρίων.


Επομένως, το φετινό Rally Φινλανδίας θα διεξαχθεί στις 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου και θα είναι ανάμεσα στη διεξαγωγή του Acropolis Rally και του Rally Ισπανίας. 


Αξίζει να αναφερθεί πως η κυβέρνηση της Φινλανδίας θα κάνει τα μέτρα κατά της πανδημίας πιο ελαστικά μετά το καλοκαίρι και αυτή η απόφαση συνηγόρησε στην αναβολή του Rally Φινλανδίας.

Post a Comment

Previous Post Next Post