Θετικός στον κορωνοϊό ο Mikkelsen, χάνει το Rally Πορτογαλίας



Ο Andreas Mikkelsen ανακοίνωσε μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube πως είναι θετικός στον COVID-19 τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Rally Πορτογαλίας κάνοντας υποθέσεις για το πού κόλλησε.


Ο Νορβηγός οδηγός αναμενόταν να συμμετάσχει στο ερχόμενο Rally Πορτογαλίας, το οποίο ξεκινάει σε τρεις ημέρες, αλλά λόγω της μόλυνσής του από τον κορωνοϊό δεν θα μπορέσει τελικά να αγωνιστεί εκεί με την ομάδα της Tosksport και το Skoda Fabia evo R5.


Ο ίδιος παρευρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία για να αγωνιστεί στις ασφάλτινες ειδικές διαδρομές του Targa Florio, με σκοπό να περάσει περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα μέσα στο αυτοκίνητό του.


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως ο Mikkelsen βρίσκεται στην πρωτοπορία του πρωταθλήματος οδηγών για την κατηγορία WRC2 έχοντας διαφορά από τον συναθλητή του Marco Bulacia 35 βαθμούς. 


"Νιώθω αρκετά καλά, απλά έχω ξηρό βήχα, πονοκέφαλο και πυρετό, αλλά εκτός από αυτό νιώθω αρκετά καλά", δήλωσε ο Mikkelsen.


"Αλλά περισσότερο νιώθω πληγωμένος ψυχολογικά.



"Είναι πραγματικά δύσκολο να κάτσω σπίτι τώρα γνωρίζοντας πως όλοι θα είναι στην Πορτογαλία για να αγωνιστούν, αυτό είναι που πονάει περισσότερο και επίσης το να απογοητεύω την Toksport βάζοντάς τους σε μια δύσκολη κατάσταση.


"Επομένως, για αυτό λυπάμαι, αλλά ταυτόχρονα είναι δύσκολο να ελέγξω τέτοια πράγματα.


"Δεν έχω ιδέα πού κόλλησα.


"Όταν ξεκίνησα να έχω συμπτώματα που ήταν βράδυ Πέμπτης προς Παρασκευή, θα μπορούσες να ανιχνευθείς τέσσερις ή πέντε μέρες πριν, αυτό είναι που λένε όταν έχεις μολυνθεί και ήταν τότε που βρισκόμουν στην Ιταλία για το Targa Florio και επίσης ταξιδεύοντας πίσω από εκεί, οπότε υποπτεύομαι ότι το κόλλησα είτε στην Ιταλία είτε στο ταξίδι της επιστροφής μου από την Ιταλία.


"Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μου στην Toksport καλή επιτυχία στον αγώνα, γνωρίζω πως θα σκίσετε, οπότε πηγαίντε εκεί και αγωνιστείτε κανονικά και θα τα πάτε εκπληκτικά.


"Είμαι λυπημένος που δε θα είμαι μέρος αυτού αυτή τη φορά, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψουμε μαζί στη Σαρδηνία".

Post a Comment

Previous Post Next Post