Οι πρώτες φωτογραφίες από το υβριδικό αυτοκίνητο της Hyundai Motorsport



H Hyundai Motorsport αποκάλυψε κάποιες φωτογραφίες από το καινούριο της αυτοκίνητο για την ερχόμενη σεζόν, το οποίο θα έχει ως βάση το i20 N.


Η κορεάτικη ομάδα ξεκίνησε για πρώτη φορά δοκιμές με το υβριδικό της αυτοκίνητο την περασμένη εβδομάδα στα νότια της Γαλλίας σε χωμάτινους δρόμους, ενώ παραμένει άγνωστο αν το αυτοκίνητο φορούσε τα υβριδικά μέρη και τις μπαταρίες κατά τη διάρκεια αυτών των δοκιμών. 


"Είναι ξεχωριστή στιγμή όταν βάζεις ένα αυτοκίνητο στο δρόμο για πρώτη φορά και όπως πάντα υπάρχουν κάποιες προκλήσεις να αντιμετωπίσεις", δήλωσε ο Andrea Adamo.


"Στην περίπτωση του Rally1 αυτοκινήτου για το 2022, ξεκινάμε από το μηδέν με ολοκαίνουριους κανόνες, ένα διαφορετικό concept και ένα καινούριο μοντέλο, το Hyundai i20 N.


"Ήταν συναρπαστικό να ξεκινήσουν οι δοκιμές και να ξεκινήσει αυτή η συναρπαστική νέα περιπέτεια.


"Κατά τη διάρκεια των δοκιμών της προηγούμενης εβδομάδας, είδαμε ενδιαφέροντα πράγματα, κάποια που πρέπει να αλλάξουν και να βελτιωθούν, αλλά είναι όλα μέρος της διαδικασίας και της δουλειάς.


"Η ομάδα στην Hyundai Motorsport έχει κάνει φανταστική δουλειά και έχει δουλέψει τόσο σκληρά για να ετοιμάσουν το αυτοκίνητο για τις πρώτες δοκιμές σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.


"Φυσικά, είμαστε απλά στην αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, αλλά πιστεύω πως έχουμε ενδιαφέρουσες στιγμές μπροστά μας πριν από το Rallye Μόντε Κάρλο του 2022".


Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του αυτοκινήτου της Hyundai:





Post a Comment

Previous Post Next Post