Φήμη: Παραμονή του Ogier στο WRC και το 2022 με πλήρες πρόγραμμα;



Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχεται από το εξωτερικό, ο Sebastien Ogier ενδέχεται να αναθεωρήσει την απόσυρσή του από το WRC στο τέλος του 2021 και να κάνει πλήρες πρόγραμμα με την Toyota το 2022.


Ο Γάλλος οδηγός είχε ανακοινώσει πριν δύο χρόνια ότι θα συνταξιοδοτηθεί από το WRC στο τέλος του 2020, κάτι που δεν έγινε τελικά εξαιτίας της μικρής σεζόν που έγινε πέρυσι λόγω της πανδημίας και αποφάσισε να συνεχίσει και φέτος με πλήρες πρόγραμμα για να ολοκληρώσει την καριέρα του κάνοντας μια μεγάλη σεζόν.


Πριν από ένα μήνα έγινε γνωστό πως ο Ogier βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Toyota, ακόμα και με τον επικεφαλής της Toyota, Akio Toyoda, για το 2022, με σκοπό ο ίδιος να κάνει μερικούς αγώνες στο WRC την ερχόμενη σεζόν ή ακόμα να πάρει μέρος με την Toyota στο Le Mans ή στο Dakar.


Ωστόσο, σήμερα κυκλοφόρησε η φήμη πως ίσως συνεχίσει με την Toyota και το 2022 με πλήρες πρόγραμμα αν κατακτήσει το φετινό τίτλο, ο οποίος θα είναι ο όγδοος που θα μαζέψει στη φαρέτρα του.


Αν και ο ίδιος δήλωσε πως δεν ενδιαφέρεται να σπάσει το ρεκόρ τίτλων που κατέχει ο Sebastien Loeb στο WRC, ο οποίος έχει κατακτήσει εννέα τίτλους, η παραμονή του στο WRC για τη σεζόν 2022 θα μπορούσε να είναι πιθανή για αυτόν ακριβώς το λόγο, δηλαδή για να ισοφαρίσει τον συμπατριώτη του στους τίτλους.

Post a Comment

Previous Post Next Post