Ξεπέρασε μέσα σε μία εβδομάδα τον τραυματισμό του ο NeuvilleΟ Thierry Neuville βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα της Χιλής, με τον ίδιο να έχει ήδη πραγματοποιήσει δοκιμές για τους αγώνες της Πορτογαλίας και της Σαρδηνίας.
Ο Βέλγος οδηγός έκανε δοκιμές με το Hyundai i20 Coupe WRC στη Σαρδηνία μόλις μια εβδομάδα μετά το ατύχημα που είχε στη Χιλή, με τον συνοδηγό του, Nicolas Gilsoul, να απουσιάζει από το πλευρό του στις δοκιμές και αντικαταστάθηκε από τον Julien Vial.
Μάλιστα, οι δοκιμές στην Πορτογαλία και τη Σαρδηνία ήταν μείζονος σημασίας για την Hyundai Motorsport, κυρίως για να παρατηρήσει τη συμπεριφορά του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης στις επιφάνειες αυτές.
"Το πόδι είναι καλά, αναρρώνει γρήγορα και νιώθω πραγματικά καλά σε γενικές γραμμές", δήλωσε ο Neuville.
"Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και αμέσως η αίσθηση ήταν εκεί, όπως ήταν στους δύο προηγούμενους αγώνες.
"Σήμερα είχαμε δοκιμές για τη Σαρδηνία και επίσης έπρεπε να επιβεβαιώσουμε τους συνδέσμους για τα διαφορικά για την Πορτογαλία και τη Σαρδηνία.
"Τελικά οι δοκιμές είχαν σκοπό για να βρούμε τις καλύτερες ρυθμίσεις για τη Σαρδηνία, αλλά μπορέσαμε επίσης να βελτιώσουμε το αυτοκίνητο για την Πορτογαλία και ήδη ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα".

Post a Comment

Previous Post Next Post