Θα αντικαταστήσει τον Mikkelsen ο Loeb στο Rally Πορτογαλίας



H Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα την αντικατάσταση του Andreas Mikkelsen από τον Sebastien Loeb στον αγώνα της Πορτογαλίας.
Η κορεάτικη ομάδα είχε γνωστοποιήσει εδώ και ένα μήνα το line-up της για το Rally Πορτογαλίας και συγκεκριμένα οι Thierry Neuville, Dani Sordo και Andreas Mikkelsen θα αγωνίζονταν εκεί.
Ωστόσο, η Hyundai δεν έχει διευκρινίσει ακόμα τους λόγους αλλαγής του line-up της για την επόμενη εβδομάδα, αλλά φαίνεται πως οι επιδόσεις του Γάλλου οδηγού υπερίσχυσαν αυτών του Mikkelsen.
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως ο Νορβηγός οδηγός διανύει ήδη το δεύτερο χρόνο παρουσίας του στην Hyundai και δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στην ομάδα του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η χαμένη νίκη του στον περσινό αγώνα της Τουρκίας μετά από λάθος του.
O εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής δήλωσε σχετικά με την απόφαση αυτή: "Είχα ωραία αίσθηση με το Hyundai i20 Coupe WRC στη Χιλή, η οποία αποδείχθηκε με την κατάκτηση του βάθρου.
"Είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αποκτήσω σημαντική εμπειρία συμμετέχοντας στην Πορτογαλία.
"Ήταν μια απροσδόκητη απόφαση, αλλά σκέφτομαι θετικά και είμαι αποφασισμένος να φέρω ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα".

Post a Comment

Previous Post Next Post