Έδωσαν τέλος στη συνεργασία τους οι Suninen και Salminen



Η M-Sport ανακοίνωσε σήμερα ότι η συνεργασία των Teemu Suninen και Marko Salminen έληξε άδοξα πριν τον αγώνα της Σαρδηνίας παίρνοντας μέρος μαζί μόνο σε επτά αγώνες.
Νέος συνοδηγός του Φινλανδού οδηγού θα είναι ο Jarmo Lehtinen, ο οποίος μετράει ήδη 169 συμμετοχές στο WRC όντας πρώην συνοδηγός του Mikko Hirvonen. Ο ίδιος, μάλιστα, ήταν στο δυναμικό τηςToyota Gazoo Racing μέχρι το 2017, όπου έφυγε από την ιαπωνική ομάδα.
Ο Suninen δήλωσε σχετικά με την αποχώρηση του Salminen από το δεξί bucket του Ford Fiesta WRC, αλλά και τον αγώνα της Σαρδηνίας: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Marko, επειδή πετύχαμε πολλά μαζί στο πρώτο μισό της σεζόν: κερδίσαμε ειδικές και ήμασταν στην πρωτοπορία στον πρώτο μας αγώνα.
"Αλλά ακόμα μαθαίνω και το να έχεις ένα έμπειρο συνοδηγό, όπως τον Jarmo, θα είναι πολύ σημαντικό αν θέλω να πετύχω τους στόχους που έχω θέσει για το δεύτερο μισό αυτής της σεζόν.
"Ο αγώνας της Σαρδηνίας είναι γνωστός σε μένα.
"Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά μου εκεί και ελπίζω αυτό να βοηθήσει, καθώς θα αγωνίζομαι μαζί με τον Jarmo.
"Με μόνο μια εβδομάδα από τον προηγούμενο αγώνα δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά αν όλα πάνε βάσει σχεδίου, είμαι αισιόδοξος ότι μπορώ να έχω τον ίδιο ρυθμό που είχα στην Πορτογαλία. 
"Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όχι μόνο επειδή είναι μια καινούρια συνεργασία, αλλά επίσης επειδή είναι ένας σκληρός αγώνας.
"Οι ειδικές μπορεί να είναι κάπως σκληρές, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, ώστε να σημειώσουμε κάθε πέτρα στις αναγνωρίσεις".

Post a Comment

Previous Post Next Post