Ερμηνεύει τα λάθη που έγιναν στο Rally Σαρδηνίας ο Neuville



O Thierry Neuville εξηγεί τι πήγε λάθος στον αγώνα της Σαρδηνίας, ενώ πιστεύει πως ποτέ δεν βρισκόταν μέσα στη μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα.
Ο οδηγός της Hyundai δυσκολεύτηκε αρκετά στη Σαρδηνία, αφού κατέφυγε σε λάθος επιλογή ελαστικών και δεν μπορούσε να βρει πρόσφυση λόγω του set-up του αυτοκινήτου του.
"Δεν ήμουν πραγματικά μέσα στη μάχη για αυτόν τον αγώνα", δήλωσε ο Neuville.
"Δεν ήταν εύκολο -φάνηκε ότι ποτέ δεν έκανα σωστή επιλογή ελαστικών και το να οδηγείς το αυτοκίνητο όταν δεν υπήρχε πρόσφυση δεν είχε καθόλου πλάκα.
"Για το πρόβλημα στο διαφορικό, δεν φτιάχτηκε 100%, αλλά δοκίμασα κάποια καινούρια πράγματα για να πάρουμε κάποια θετικά δεδομένα.
"Αγωνιστήκαμε με διάφορες στροφές γραναζιών στο διαφορικό.
"Εντάξει, δεν πας από το μαύρο στο άσπρο, έχει να κάνει με την πρόσφυση και τη σταθερότητα, αλλά πιστεύω πως κάναμε πρόοδο".
Ο Βέλγος οδηγός αναφέρθηκε και στις δοκιμές που έκανε με το Hyundai i20 Coupe WRC πριν τον αγώνα της Πορτογαλίας: "Είχαμε τρεις μέρες δοκιμών με βροχή και προφανώς το αυτοκίνητο ήταν πιο εύκολο μετά τις δοκιμές.
"Δοκιμάσαμε πριν την Πορτογαλία και μάλλον αυτό ήταν λάθος -η θερμοκρασία δεν ήταν καθόλου η ίδια, περίπου 12 βαθμοί και οι συνθήκες των ειδικών ήταν απόλυτα διαφορετικές".

Post a Comment

Previous Post Next Post