Με Hyundai i20 Coupe WRC στο Rally Φινλαδίας το δίδυμο Breen-Nagle



Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Craig Breen θα αγωνιστεί στον αγώνα της Φινλανδίας με το τρίτο i20 Coupe WRC, έχοντας ως συνοδηγό του τον Paul Nagle.
Η κορεάτικη ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη θέση περίπου ένα μήνα, αφού προσπαθούσε να βρει τον τρίτο οδηγό που θα την εκπροσωπήσει στον αγώνα της Φινλανδίας. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Sebastien Loeb αρνήθηκε να παρευρεθεί εκεί, καθώς θα βρίσκεται σε διακοπές, ενώ ο Dani Sordo δεν ήθελε να αγωνιστεί σε αυτόν τον αγώνα, καθώς δεν είναι από τους αγαπημένους του.
Να αναφέρουμε πως ο Breen υπήρξε για τρία χρόνια οδηγός της Citroen, αλλά φέτος έμεινε εκτός WRC. 
Ο Ιρλανδός οδηγός έχει τερματίσει δύο φορές στην πρώτη πεντάδα στον αγώνα της Φινλανδίας, ενώ προκειμένου να αποκτήσει εμπειρία με το καινούριο του αυτοκίνητο, θα αγωνιστεί στο Rally Εσθονίας μαζί με τον Andreas Mikkelsen. Τέλος, ο ίδιος με τον Nagle θα βρεθούν στο εργοστάσιο της Hyundai για να προσαρμόσουν τις θέσεις τους στο αυτοκίνητο.
"Ήταν μια μεγάλη και υπομονετική περίοδος αναμονής που έπρεπε να παρακολουθήσω όλους τους άλλους να οδηγούν αυτή τη σεζόν", δήλωσε ο Breen.
"Είναι τιμή μου να έχω αυτή τη μοναδική ευκαιρία με τον Paul ως συνοδηγό μου.
"H Φινλανδία είναι ο αγώνας που έχω κάνει τις περισσότερες φορές στο WRC, οπότε ελπίζω να προσφέρω κάτι στην ομάδα.
"Θα έχω αρκετό χρόνο να περάσω μέσα στο αυτοκίνητο πριν τη Φινλανδία.
"Παραμένει πρόκληση, αλλά είμαι έτοιμος να την κρατήσω και με τα δυο μου χέρια.
"Θα αγωνιστώ με τον αριθμό #42, είναι ο αριθμός που έχω αγωνιστεί από την πρώτη μου χρονιά στα karting το 1998, και ήταν πάντα πολύ τυχερός αριθμός.
"Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει έτσι!"

Post a Comment

Previous Post Next Post