Κατηγορεί τον Adamo για «βρώμικες τακτικές» ο Ogier



Στη συνέντευξη Τύπου μετά το Rally Πορτογαλίας, ο Sebastien Ogier αποκάλυψε πρωτοφανή πράγματα για την τελευταία ημέρα του αγώνα και ξέσπασε εναντίον του αγωνιστικού διευθυντή της Hyundai, Andrea Adamo.
Τα αυτοκίνητα των Dani Sordo και Sebastien Loeb αντιμετώπισαν πρόβλημα με το φίλτρο καυσίμου από την πρώτη ημέρα του αγώνα και είχε ως αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί να εγκαταλείψουν και έτσι η Hyundai να μείνει με ένα αυτοκίνητο μέσα στη δεκάδα.
Συνεπώς, αυτό σήμαινε ότι η κορεάτικη ομάδα θα έπαιρνε βαθμούς μόνο από τον τερματισμό του Thierry Neuville και είχε μεγάλη πιθανότητα να έπεφτε στην γενική κατάταξη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, αφού η Toyota κρατούσε τις τρεις πρώτες θέσεις.
"Αλλά σήμερα μπορούμε να είμαστε τυχεροί ή να ευχαριστήσουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι ο Dani Sordo, επειδή υπήρχαν κάποιες πολύ βρώμικες τακτικές που επρόκειτο να εφαρμοστούν", δήλωσε ο Ogier.
"Αλλά ευτυχώς ο Dani αρνήθηκε.
"Πληροφορήθηκα όχι από τους οδηγούς -έχω τις πηγές μου- ότι αυτός ο σπουδαίος κύριος, ο Andrea Adamo, ζήτησε από τον Sordo να σταματήσει στην ειδική και να ξεκινήσει μπροστά από τον Kris.
"Αυτό ήταν πραγματικά κακό.
"Ήταν η πρώτη ειδική του πρωινού σκέλους.
"Σε αυτή την ειδική, δεν ξέρω σε ποιο σημείο της, ο Dani υποτίθεται ότι θα σταματούσε στην ειδική. "Θα έπαιρνε εκκίνηση στην ειδική, μετά θα σταματούσε και αυτό θα έδινε μια διαφορά 4 λεπτών στον Thierry χωρίς σκόνη.
"Είναι εντάξει, αλλά μετά να ξεκινήσεις πάλι μέσα στην ειδική μπροστά από τον Kris, τότε θα γαμούσες τον Kris, επειδή θα συναντούσε πραγματικά πολύ σκόνη.
"Αυτό είναι μικροπρέπεια".
Φυσικά, ο Andrea Adamo αρνήθηκε αυτές τις κατηγορίες και θεώρησε τα λεγόμενα του Ogier ως χαμηλού επιπέδου.

Post a Comment

Previous Post Next Post