Υπερασπίζεται τα στρατηγικά παιχνίδια της Hyundai στην Πορτογαλία o Neuville



O Thierry Neuville μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το Rally Πορτογαλίας πριν από τον Sebastien Ogier και υπερασπίστηκε τις τακτικές που εφαρμόστηκαν από την ομάδα του το Σάββατο και την Κυριακή.
Οι Dani Sordo και Sebastien Loeb βρίσκονταν κοντά στην 40η θέση μετά το τέλος της πρώτης ημέρας, αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν μετά από πρόβλημα στο φίλτρο καυσίμου. Τις επόμενες δύο μέρες, η κορεάτικη ομάδα έπαιξε παιχνίδια στρατηγικής, στα οποία οι Sordo και Loeb εκκινούσαν τις ειδικές ανάμεσα μπροστά από τον Neuville, με σκοπό να έχει καθαρότερο δρόμο ο τελευταίος και να κερδίζει χρόνο έναντι των αντιπάλων του, Sebastien Ogier και Kris Meeke.
"Δεν κάναμε κάτι απαγορευμένο", δήλωσε ο Neuville.
"Απλά προσπαθήσαμε να μείνουμε ενωμένοι ως ομάδα και να παλέψουμε όσο πιο σκληρά μπορούσαμε για τα μέγιστα που μπορούσαμε να πάρουμε και στο τέλος πήραμε τη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς της Powerstage και είναι μια καλή προσπάθεια.
"Χάσαμε μόνο εννιά βαθμούς στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, το οποίο έμοιαζε πολύ κακό την Παρασκευή.
"Οι προσπάθειες που κάναμε μας έφεραν τους κατάλληλους βαθμούς, αυτό μπορώ να πω μόνο".
Στην ερώτηση σχετικά αν αυτές οι τακτικές τον βοήθησαν, απάντησε: "Δεν ξέρω αν βοήθησαν πολύ, αλλά τουλάχιστον έκαναν την κατάσταση καλύτερη".

Post a Comment

Previous Post Next Post