Rally Σαρδηνίας - 2η Μέρα - 1ο Loop: Σκληρές μάχες για την κορυφή, εγκατάλειψη του Ogier



Μετά το τέλος του πρωινού σκέλους της δεύτερης ημέρας, μάχη για την πρώτη θέση θα δώσουν τέσσερις οδηγοί, με τον Jari-Matti Latvala να ηγείται, ενώ ο Sebastien Ogier βγήκε εκτός παιχνιδιού.
Ο Jari-Matti Latvala βρίσκεται στην πρώτη θέση και παρολίγον να βγει εκτός δρόμου στην SS4, αφού δεν μπήκε καλά σε μια στροφή και το αυτοκίνητό του πλαγιολίσθησε.
Πίσω του βρίσκεται ο Ott Tanak, ο οποίος απέχει από τον teammate του μόλις 2,8 δευτερόλεπτα.
Την τριάδα κλείνει ο Dani Sordo, ο οποίος δεν έχασε αρκετό χρόνο στην SS2 ύστερα από κλατάρισμα που είχε στο πίσω αριστερό ελαστικό, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του τον Elfyn Evans.
Κατά τέσσερις έπεσε ο Teemu Suninen μετά το τέλος της SS4, αφού είχε σπινιάρισμα και έχασε περίπου 15 δευτερόλεπτα. Βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι αυτό το ατυχές γεγονός και έδειξε εκπληκτική ταχύτητα στις δύο πρώτες ειδικές της ημέρας. 
Ο Thierry Neuville είναι έκτος και δυσκολεύτηκε αρκετά μέσα στις ειδικές έχοντας πάρει μαζί του δυο ρεζέρβες.
Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο Andreas Mikkelsen, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη με τον Βέλγο.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Kris Meeke, Esapekka Lappi και Juho Hanninen.
Ο Lappi παραπονέθηκε για πιθανό πρόβλημα στο μπροστινό διαφορικό του C3 WRC με΄τα την τρίτη ειδική, ενώ έπαθε αργό κλατάρισμα στο πίσω αριστερό ελαστικό.
Ο Sebastien Ogier χτύπησε σε μια πέτρα το αυτοκίνητό του και είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει η μπροστινή δεξιά ανάρτηση στην SS5. Ο ίδιος, μάλιστα, δεν θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της ημέρας.

 Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:







Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS5:




Post a Comment

Previous Post Next Post