Rally Σαρδηνίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Πρωτοπόρος ο Sordo μέσα στο χάος



Η δεύτερη ημέρα τελείωσε με τον Dani Sordo να περνάει μπροστά στη γενική κατάταξη και με πολλά προβλήματα για οδηγούς.
Ο Dani Sordo βρίσκεται στην κορυφή της γενικής κατάταξης και σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην SS8.
Ο Τeemu Suninen ανέβηκε κατά τις τρεις θέσεις από το πρωινό σκέλος και τώρα βρίσκεται στην δεύτερη θέση, με τον Ott Tanak να τον καταδιώκει. Η διαφορά τους στα τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου.
Στην τέταρτη θέση ανέβηκε ο Andreas Mikkelsen, ο οποίος ήταν σαφώς καλύτερος το μεσημέρι σε σχέση με το πρωινό loop.
Για ένα δέκατο του δευτερολέπτου βρίσκεται πίσω από τον Mikkelsen o Elfyn Evans, o οποίος βγήκε εκτός δρόμου στην SS8 λόγω πιθανής υποστροφής του Fiesta WRC.
Ο Kris Meeke είναι έκτος και έχασε περίπου επτά δευτερόλεπτα στην τελευταία ειδική της ημέρας, επειδή έσβησε τον κινητήρα του Yaris WRC.
Ο Thierry Neuville είναι στην έβδομη θέση και έκανε αρκετά λάθη σε αυτό το σκέλος. Αρχικά, είχε μια λάθος σημείωση στην SS6 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξουν δύο τρύπες στο ψυγείο του αυτοκινήτου του και να έχει διαρροή, την οποία επιδιόρθωσε. Στη συνέχεια, είχε μια μικρή έξοδο στην όγδοη ειδική λόγω της φθοράς του μπροστινού αεροδυναμικού πακέτου.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Esapekka Lappi, Juho Hanninen και Pierre-Louis Loubet.
Ο Jari-Matti Latvala βγήκε εκτός δρόμου στην ένατη θέση και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Μάλιστα, στην έκτη ειδική ρόλαρε το αυτοκίνητό του και στο τέλος της ειδικής έλαβε ιατρική βοήθεια λόγω του γεγονότος ότι έσπρωξε μόνος του το αυτοκίνητο για να το επαναφέρει και δεν αισθανόταν πολύ καλά. Στην 8η ειδική, αγωνίστηκε χωρίς παρμπρίζ στο Yaris WRC ύστερα από το ρολάρισμα που είχε.
Η έβδομη ειδική της ημέρας ακυρώθηκε, διότι προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια σε θεατή. Οι μόνοι οδηγοί που αγωνίστηκαν σε αυτή την ειδική ήταν οι Tanak, Neuville και Evans. Οι υπόλοιποι οδηγοί έλαβαν ενδεικτικούς χρόνους για τη γενική κατάταξη.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS9:


Post a Comment

Previous Post Next Post