Rally Σαρδηνίας - 4η Μέρα: Δράμα μέχρι την τελευταία ειδική με νίκη του Sordo



Ο αγώνας της Σαρδηνίας ολοκληρώθηκε με τον Dani Sordo να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τους Teemu Suninen και Andreas Mikkelsen να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Dani Sordo είναι ο μεγάλος νικητής του αγώνα της Σαρδηνίας και εξασφάλισε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του. Ωστόσο, έκανε ένα λάθος στην Powerstage, αφού δεν μπήκε καλά σε μια στροφή και έχασε περίπου 16 δευτερόλεπτα.
Ο Teemu Suninen τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Rally Σαρδηνίας, καταφεύγοντας σε λάθος στην SS18.
O Andreas Mikkelsen συμπλήρωσε το βάθρο και έφυγε με τους πέντε έξτρα βαθμούς της Powerstage. Μάλιστα, ο Νορβηγός οδηγός ήταν ο ταχύτερος οδηγός της ημέρας.
O Elfyn Evans έχασε τη μάχη με τον Mikkelsen και τερμάτισε στην τέταρτη θέση με τη μεταξύ τους διαφορά να βρίσκεται στα εννιά δέκατα του δευτερολέπτου.
O Ott Tanak έπεσε στην πέμπτη θέση, αφού δεν είχε υδραυλική υποβοήθηση στην τελευταία ειδική, ενώ είχε σπινιάρισμα στην PS, χάνοντας έτσι πάνω από ένα λεπτό.
Ο Thierry Neuville τερμάτισε στην έκτη θέση παρόλο που έκανε λάθος στην τελευταία ειδική του αγώνα, αφού δεν μπήκε καλά σε μια στροφή.
Πίσω του τερμάτισε ο Esapekka Lappi, ο οποίος δεν ήταν ανταγωνιστικός την τελευταία ημέρα του αγώνα.
Tη δεκάδα κλείνουν οι Kris Meeke, Kalle Rovanpera και Jan Kopecky.
Εκτός δεκάδας βρίσκονται οι Jari-Matti Latvala και Sebastien Ogier, ο οποίος πήρε τους τέσσερις επιπλέον βαθμούς της PS.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:





Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος του αγώνα:

Post a Comment

Previous Post Next Post