Rally Σαρδηνίας - 3η Μέρα - 2ο Loop: «Σκούπισε» ο Tanak, κλατάρισμα για Meeke



Μετά το πέρας της τρίτης ημέρας, o Ott Tanak διατηρείται στην κορυφή της γενικής κατάταξης, με τους Dani Sordo και Teemu Suninen να συμπληρώνουν την τριάδα.
O Ott Tanak κρατάει την πρώτη θέση και σημείωσε τους τρεις ταχύτερους χρόνους στις τρεις ειδικές του δεύτερου σκέλους, ενώ αύξησε τη διαφορά του από τον Dani Sordo.
Στην τρίτη θέση είναι ο Teemu Suninen, ο οποίος μπήκε με μεγάλη ταχύτητα σε μια στροφή στην SS14 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να πλαγιολισθήσει και χάσει μερικά δευτερόλεπτα.
Πίσω του βρίσκεται ο teammate του, Elfyn Evans, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη με τους Andreas Mikkelsen και Kris Meeke.
Ο Mikkelsen είναι πέμπτος και έχασε μερικά δευτερόλεπτα στην SS15, διότι το i20 Coupe WRC χτύπησε σε ένα ανάχωμα. Ακόμα, δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό, αφού είχε μαζί του δύο ρεζέρβες.
Κατά μία θέση ανέβηκε ο Thierry Neuville μετά το κλατάρισμα του Meeke και τώρα είναι στην έκτη θέση.
Έβδομος είναι ο Esapekka Lappi, ο οποίος δεν κατάφερε να πιάσει σε ταχύτητα το Βέλγο οδηγό και αυξήθηκε η μεταξύ τους διαφορά.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Kris Meeke, Juho Hanninen και Kalle Rovanpera.
Επίσης, ο Meeke έπαθε κλατάρισμα στην 15η ειδική και αναγκάστηκε να σταματήσει για να αλλάξει ελαστικό, με αποτέλεσμα να χάσει πάνω από δύο λεπτά.
Εκτός δεκάδας βρίσκεται O Sebastien Ogier, ο οποίος συνέχισε τα παιχνίδια στρατηγικής και στο δεύτερο σκέλος της τρίτης μέρας.
Ο Jari-Matti Latvala αγωνίστηκε με ραγισμένο το παρμπρίζ στις τρεις τελευταίες ειδικές της ημέρας.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS15:

Post a Comment

Previous Post Next Post