Αναβαθμίσεις θα φέρει το Citroen C3 WRC στο Rally Φινλανδίας



H Citroen Racing έκανε γνωστό πως το αυτοκίνητό της θα είναι αναβαθμισμένο στον ερχόμενο αγώνα της Φινλανδίας. 
Συγκεκριμένα, ο Esapekka Lappi βρήκε την ευκαιρία να δοκιμάσει καινούρια πράγματα πάνω στο C3 WRC όταν αγωνιζόταν στο Rally Εσθονίας κι επομένως οι αναβαθμίσεις ου αυτοκινήτου θα αφορούν κυρίως τις αναρτήσεις και τον μπροστινό άξονα.
Και οι δύο οδηγοί της ομάδας των Βερσαλλιών έκαναν δοκιμές με το ανανεωμένο C3 WRC ενόψει του Rally Φινλανδίας και έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοση του στις δοκιμές.
Ο Sebastien Ogier είναι αισιόδοξος για το υπόλοιπο της σεζόν με τις καινούριες αναβαθμίσεις: "Πρέπει να πω πως τέλειωσα τις δυο ημέρες δοκιμών μου με ευχάριστο συναίσθημα στο C3 WRC.
"Οι αναβαθμίσεις που παρουσιάστηκαν αυτή τη χρονική στιγμή υποδηλώνει πως θα έχουμε καλύτερες επιλογές από την πλευρά της βελτίωσης, ειδικά τώρα που θα έρθουμε αντιμέτωποι με το δεύτερο μισό της σεζόν".
Τέλος, ο Esapekka Lappi ανέφερε πως αυτές οι αναβαθμίσεις προσέφεραν καλύτερη πρόσφυση με το αυτοκίνητο: "Ύστερα από τη συμμετοχή μου στην Εσθονία, είχαμε τη δυνατότητα να προσαρμόσουμε ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι οποίες έγιναν στη Φινλανδία.
"Είχαμε υψηλότερο επίπεδο πρόσφυσης και η οδηγική συμπεριφορά του C3 WRC βελτιώθηκε περαιτέρω.
"Αυτός ο αγώνας είναι προφανώς ιδιαίτερος για όλους μας.
"Το βασικό πράγμα είναι το απολαύσουμε και, αν γίνει αυτό, το αποτέλεσμα θα έρθει από μόνο του.
"Σε οποιαδήποτε περίπτωση, νιώθω αισιόδοξος και αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο που μπορώ".

Post a Comment

Previous Post Next Post