Ανακοινώθηκε το line-up της Hyundai για το Rally Γερμανίας



H Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα επίσημα τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στον επόμενο αγώνα του WRC, ο οποίος είναι αυτός της Γερμανίας.
Συγκεκριμένα, ο αγωνιστικός διευθυντής της κορεάτικης ομάδας, Andrea Adamo, επέλεξε να κρατήσει τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Rally Φινλανδίας. 
Επίσης, ο Dani Sordo θα είναι ο τρίτος οδηγός που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της Hyundai στη Γερμανία, ο οποίος νίκησε στο Rally Σαρδηνίας και είναι μέχρι στιγμής ο τελευταίος οδηγός που έχει φέρει νίκη στην ομάδα του για τη φετινή σεζόν.
Επομένως, ο έκτος αγώνας του Sebastien Loeb με τα χρώματα της Hyundai αναμένεται να είναι αυτός της Ισπανίας όπου κατάφερε να νικήσει πέρυσι με το Citroen C3 WRC.
"Έχοντας δει τους πρόσφατους αγώνες και έχοντας σχεδιάσει το πλάνο για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν, πιστεύουμε ότι οι Thierry/Nicolas, Andreas/Anders και Dani/Carlos θα είναι το δυνατό μας line-up για τη Γερμανία", δήλωσε ο Adamo.
"Εμπιστεύομαι πολύ τους ανθρώπους μου και είμαι έκπληκτος με τις επιδόσεις των πληρωμάτων στο πρώτο μισό της σεζόν.
"Πιστεύω πως είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη μάχη μας για το πρωτάθλημα κατασκευαστών".


Post a Comment

Previous Post Next Post