Tanak - Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή



O Ott Tanak γνωρίζει πως δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμα τίποτα παρά το προβάδισμα που έχει στο πρωτάθλημα οδηγών και παραμένει προσγειωμένος στο στόχο του μετά τη νίκη του στον αγώνα της Φινλανδίας.
Ο Εσθονός οδηγός έχει κατά νου πως οι αντίπαλοί του στο πρωτάθλημα οδηγών, Sebastien Ogier και Thierry Neuville, θα παλέψουν μέχρι τελικής πτώσεως για τον πολυπόθητο αυτό τίτλο.
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Tanak έφυγε με 30 βαθμούς από τον αγώνα της Φινλανδίας αυξάνοντας κι άλλο τη διαφορά του στο πρωτάθλημα οδηγών από τους αντιπάλους του. Μάλιστα, η διαφορά του από τον Ogier και Neuville κυμαίνεται στους 22 και 25 βαθμούς αντίστοιχα.
"Αυτό το τριήμερο, είχαμε έναν τέλειο αγώνα, οπότε οι μέγιστοι βαθμοί είναι καλοί, αλλά απομένουν ακόμα πέντε αγώνες και είναι μακρύς ο δρόμος", δήλωσε ο Tanak.
"Τίποτα δεν είναι σίγουρο αυτή τη στιγμή και είμαι σίγουρος ότι και οι υπόλοιποι θα είναι πολύ ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες.
"Είδαμε αυτό το τριήμερο ότι οι αντίπαλοί μας βελτίωσαν το ρυθμό τους.
"Θα έλεγα ειδικά ότι η Hyundai ήταν πολύ δυνατή.
"Φυσιολογικά θα δυσκολευόντουσαν εδώ, αλλά ο ρυθμός που είχαν ήταν φανταστικός, οπότε πρέπει να συνεχίζουμε να πιέζουμε κι εμείς.
"Γνωρίζω αρκετά καλά ότι οι Thierry και Seb θα πιέζουν μέχρι τα όρια.
"Όσο στενεύουν τα περιθώρια για εκείνους, τόσο θα αρχίζουν να πιέζουν, οπότε πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε".

Post a Comment

Previous Post Next Post