Ευχαριστημένος με την τέταρτη θέση στο Rally Φινλανδίας είναι ο Mikkelsen



O Andreas Mikkelsen είναι χαρούμενος με την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στον αγώνα της Φινλανδίας, αλλά και με την αίσθηση που είχε το i20 Coupe WRC ύστερα από τις αναβαθμίσεις που έφερε η Hyundai. 
Η κορεάτικη ομάδα έφερε σημαντικές αναβαθμίσεις στο αυτοκίνητό της για το χωμάτινο Grand Prix του WRC, οι οποίες βοήθησαν τους οδηγούς της να βρουν ρυθμό εκτός από τον Thierry Neuville. 
Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Hyundai δεν έχει βρεθεί ποτέ στο βάθρο του Rally Φινλανδίας, καθώς για πολλά χρόνια οι οδηγοί της δεν μπορούσαν να βρουν πρόσφυση λόγω κακού set-up του αυτοκινήτου, κάτι που φέτος άλλαξε αισθητά κρίνοντας εκ των αποτελεσμάτων.
"Σημαίνει πάρα πολλά", δήλωσε ο Mikkelsen.
"Μου δίνει πραγματικά ευχάριστα συναισθήματα να φεύγω από εδώ με τέτοια αίσθηση με το αυτοκίνητο όταν μπορείς να κάνεις σύγκριση στο πώς έφυγα από αυτό τον αγώνα πέρυσι, όντας στο πουθενά.
"Το Rally Φινλανδίας ήταν πάντα ένας δύσκολος αγώνας για εμάς, οπότε το να έρθουμε εδώ αυτή τη στιγμή και το να φέρουμε πραγματικά ένα καλό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο.
"Η τέταρτη θέση δεν είναι ακριβώς τέλεια, αλλά ταυτόχρονα είχαμε περισσότερο ρυθμό σε σχέση με πριν.
"Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, η οποία δουλεύει αδιάκοπα με το αυτοκίνητο τους τελευταίους έξι μήνες για να προσπαθήσει πραγματικά να το βελτιώσει.
"Βλέπουμε τα αποτελέσματα πολύ καθαρά.
"Είναι ένας παράγοντας πολλών μικρών διαφορετικών πραγμάτων, αλλά θα έλεγα κυρίως ότι αυτό που έκανε τη διαφορά για μένα ήταν η ανάρτηση και το κεντρικό διαφορικό.
"Πραγματικά ένιωσα ότι οδηγούσα όπως παλιά.
"Μπορώ να παίξω με το αυτοκίνητο και να κάνω ό,τι θέλω και αυτή την αίσθηση δεν την είχα για αρκετό διάστημα".

Post a Comment

Previous Post Next Post