Σε συζητήσεις βρίσκεται ο Paddon για την επιστροφή του σε αγώνα του WRC



O Hayden Paddon εργάζεται πυρετωδώς πάνω στις επιλογές που έχει να παρευρεθεί σε κάποιο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος θέλοντας να αποδείξει την αξία του ως οδηγός.
Ο Νεοζηλανδός οδηγός έμεινε χωρίς ομάδα το 2019 και αναμενόταν να αγωνιστεί στη Φινλανδία με το τρίτο αυτοκίνητο της M-Sport, αλλά είχε ένα σφοδρό ατύχημα κατά τις δοκιμές, με αποτέλεσμα το Fiesta WRC να έχει εκτεταμένες ζημιές και να μην αγωνίζεται τελικά στη Φινλανδία.
Ωστόσο, ο Kiwi είχε απορρίψει στην αρχή της σεζόν την πρόταση της Hyundai να αγωνιστεί στη Σουηδία, με αποτέλεσμα η κορεάτικη ομάδα να επιλέγει τον Craig Breen αντί αυτού.
"Αν και γνωρίζαμε πως δεν υπήρχε περίπτωση να να αγωνιστούμε, ο John κι εγώ σχεδιάσαμε να κάνουμε τις αναγνωρίσεις, αλλά στη συνέχεια υπήρχε η ευκαιρία να κάτσουμε με τους ανθρώπους πίσω στη Νέα Ζηλανδία για να συζητήσουμε τις επιλογές μας, οπότε έπρεπε να φύγω με το αεροπλάνο", δήλωσε ο Paddon.
"Δεν πιστεύω πως μπορώ να βρω πάλι την ίδια στήριξη που είχα στη Φινλανδία, αλλά δουλεύω πυρετωδώς για να τα καταφέρω.
"Θα οδηγήσω οπουδήποτε, σε οποιονδήποτε αγώνα για το υπόλοιπο της χρονιάς.
"Θέλω μόνο μια ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω.
"Αν και δουλέψαμε για λίγο χρονικό διάστημα με αυτούς τους ανθρώπους, ήταν εύκολο να διακρίνω τη φιλοδοξία και την ικανότητα της ομάδας.
"Και με το Fiesta ένιωσα υπέροχα από τα πρώτα χιλιόμετρα.
"Θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να βρεθώ εκεί.
"Πλησίασα αρκετά στη Φινλανδία και πραγματικά πληγώθηκα που τελείωσε με αυτό τον τρόπο.
"Αυτό δεν πρόκειται να είναι το τέλος μου στο WRC.
"Ακόμα έχω αρκετά χρόνια μπροστά μου και, όπως είπα πριν τη Φινλανδία, ειλικρινά πιστεύω ότι ποτέ μου δεν έχω οδηγήσει καλύτερα ή δεν ήμουν σε καλύτερη φυσική κατάσταση από ότι είμαι τώρα".

Post a Comment

Previous Post Next Post