Οι συμμετοχές του Rally Γερμανίας 2019



Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Γερμανίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 56.
Για τις συμμετοχές του WRC, η Citroen θα αγωνιστεί κανονικά με τους δύο οδηγούς που έχει επιλέξει από την αρχή της χρονιάς. Ο Dani Sordo θα επιστρέψει για το γερμανικό αγώνα και θα πλαισιώσει τους Thierry Neuville και Andreas Mikkelsen για λογαριασμό της Hyundai. Επίσης, ο Takamoto Katsuta θα κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία με το Yaris WRC, έχοντας ως teammates, τους Ott Tanak, Jari-Matti Latvala και Kris Meeke. Οι Teemu Suninen και Gus Greensmith θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι του Fiesta WRC, με τον τελευταίο να αντικαθιστά τον Elfyn Evans, ο οποίος αναρρώνει ακόμα μετά τον τραυματισμό του. Τέλος, ο Βέλγος Kris Princen θα αγωνιστεί ιδιωτικά με ένα Citroen DS3 WRC.
Στην κατηγορία WRC2 Pro, οι συμμετοχές φτάνουν τις 5. Ο Jan Kopecky θα επιστρέψει πίσω στους αγώνες με το Skoda Fabia R5 έχοντας ως teammate του τον Kalle Rovanpera. Οι Pontus Tidemand και Eric Camilli θα αγωνιστούν με το Ford Fiesta R5 MKII, ενώ ο Mads Ostberg θα κάνει την εμφάνισή του με το Citroen C3 R5.
Όσον αφορά το WRC2, οι Nikolay Gryazin και Fabio Andolfi θα βρεθούν πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia R5, ενώ οι Simone Tempestini και Stephane Sarrazin θα αγωνιστούν με το Hyundai i20 NG R5. Τέλος, με Volkwagen Polo GTI R5 θα τρέξουν οι Kajetan Kajetanowisz, Stephane Lefebvre και Nicolas Ciamin.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις συμμετοχές του αγώνα:




Post a Comment

Previous Post Next Post