Ποινή πήραν οι Sordo και Lappi μετά το Rally Γερμανίας



Μετά το τέλος του Rally Γερμανίας, επιβλήθηκε ποινή στους Dani Sordo και Esapekka Lappi, η οποία τους ρίχνει στη γενική κατάταξη του αγώνα.
Συγκεκριμένα, στον Ισπανό οδηγό επιβλήθηκε ποινή 30 δευτερολέπτων, διότι έφτασε στο Service Park τρία λεπτά αργότερα από την αναμενόμενη ώρα, με αποτέλεσμα να τερματίζει τελικά στην πέμπτη θέση και τον Thierry Neuville να ανεβαίνει κατά μία θέση.
Αντίστοιχα, ο Esapekka Lappi άργησε δυο λεπτά να περάσει από τον έλεγχο στο Service Park και πήρε ποινή 20 δευτερολέπτων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πέσει κατά δύο θέσεις και να τερματίζει τελικά στην όγδοη θέση, με τον Andreas Mikkelsen και Sebastien Ogier να ανεβαίνουν κατά μία θέση ο καθένας.
Οι δύο ομάδες του WRC, Citroen και Hyundai, κατέφυγαν σε παιχνίδια στρατηγικής, με σκοπό οι Ogier και Neuville να πάρουν παραπάνω βαθμούς για το πρωτάθλημα οδηγών. Με αυτές τις ποινές, και οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος έφυγαν με δύο επιπλέον βαθμούς σε σχέση με τις θέσεις που τερμάτισαν μετά το τέλος του αγώνα.

Post a Comment

Previous Post Next Post