Rally Φινλανδίας - 3η Μέρα - 2ο Loop: Παραμένει στην κορυφή ο Tanak



Μετά το τέλος της τρίτης ημέρας, ο Ott Tanak κρατάει την πρωτοπορία του αγώνα με μία μέρα να απομένει μόνο για τον τερματισμό του αγώνα, με τους Esapekka Lappi και Jari-Matti Latvala να συμπληρώνουν την τριάδα.
Ο Ott Tanak διατηρείται στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης και κατάφερε να σημειώσει μία τον ταχύτερο χρόνο στο μεσημβρινό σκέλος.
O Esappeka Lappi είναι δεύτερος και κατάφερε να γράψει τον ταχύτερο χρόνο στις SS16 και SS17. Ο οδηγός της Citroen ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του C3 WRC και ήθελε να πιέσει για να μονομαχήσει με τον Jari-Matti Latvala.
Ο Latvala βρίσκεται στην τρίτη θέση, με τον ίδιο να δηλώνει ότι πήγαινε εκ του ασφαλούς, αφού έχει στο μυαλό του το πρωτάθλημα κατασκευαστών.
Ο Andreas Mikkelsen είναι στην τέταρτη θέση και καλείται να υπερασπιστεί αυτή την θέση αύριο, αφού η διαφορά του από τον Sebastien Ogier κυμαίνεται στα 2,6 δευτερόλεπτα.
Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Craig Breen, ο οποίος έκανε ένα λάθος στην τελευταία ειδική της ημέρας που παρολίγον να τον βγάλει εκτός αγώνα.
Στην έβδομη θέση είναι ο Thierry Neuville, ο οποίος άρχισε να χάνει χρόνο στην SS18, διότι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου του χτύπησε κάτι μέσα στην ειδική. Όμως, στην επόμενη ειδική, βρήκε ότι το πρόβλημα προερχόταν από την πίσω δεξιά ανάρτηση και το διόρθωσε.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Teemu Suninen, Gus Greensmith και Kalle Rovanpera.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS19:

Post a Comment

Previous Post Next Post