Rally Γερμανίας - 2η Μέρα - 2ο Loop: Με μικρή διαφορά μπροστά ο Tanak, λάθος του Ogier



Η δεύτερη ημέρα του αγώνα της Γερμανίας ολοκληρώθηκε με τον Ott Tanak στην κορυφή και τους Thierry Neuville και Sebastien Ogier να συμπληρώνουν την τριάδα.
Ο Ott Tanak διατηρεί την πρωτοπορία του αγώνα και μάλιστα σημείωσε δύο φορές τον ταχύτερο χρόνο στις SS6 και SS7.
Ο Thierry Neuville έδωσε σκληρή μάχη με τον Εσθονό οδηγό για την πρώτη θέση και παραμένει στην δεύτερη θέση, ενώ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην SS5.
Ο Sebastien Ogier κρατάει την τρίτη θέση παρά τα λάθη που έκανε. Στην έκτη ειδική, χτύπησε μια αχυρόμπαλα στο τέλος της ειδικής, ενώ στην SS7 βγήκε εκτός δρόμου και έχασε χρόνο.
Ο Kris Meeke είναι στην τέταρτη θέση και έχει αφήσει πίσω του τον Jari-Matti Latvala για 2,2 δευτερόλεπτα, ο οποίος κατά τη διάρκεια αυτού του σκέλους σκεφτόταν τους βαθμούς για το πρωτάθλημα κατασκευαστών και πήγαινε συντηρητικά.
Στην έκτη θέση είναι ο Andreas Mikkelsen, ο οποίος ανέβηκε κατά μία θέση από το πρωινό σκέλος, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Lappi.
Ο Esapekka Lappi είναι έβδομος, ενώ είχε ένα σπινιάρισμα στην SS5.
Τη δεκάδα συμπληρώνουν οι Gus Greensmith, Dani Sordo, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων στην SS7, και Kalle Rovanpera από το WRC2 Pro.
Ωστόσο, ο Sordo βρισκόταν κοντά στα splits του Tanak και Neuville στην SS7 και απειλούνταν άμεσα η θέση του Ogier, ο οποίος κατέφυγε σε λάθος σε αυτή την ειδική.
Εκτός δεκάδας βρίσκεται ο Takamoto Katsuta, ο οποίος έχασε αρκετό χρόνο στην SS6, γιατί έσβησε ο κινητήρας του Yaris WRC πάνω σε μια στροφή και βγήκε για λίγο εκτός δρόμου.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:






Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS7:

Post a Comment

Previous Post Next Post