Rally Γερμανίας - 3η Μέρα - 1ο Loop: Μεγάλωσε το προβάδισμά του ο Tanak



Μετά το τέλος του πρωινού loop της τρίτης ημέρας, ο Ott Tanak αύξησε τη διαφορά του από τον Thierry Neuville, με τον Sebastien Ogier να παραμένει στην τρίτη θέση.
Ο Ott Tanak κρατά την πρωτοπορία του αγώνα σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο στην SS9 και καλείται να υπερασπιστεί την θέση του, αφού η διαφορά του από τον Thierry Neuville είναι στα 5 δευτερόλεπτα.
Ο Βέλγος οδηγός παραμένει στην δεύτερη θέση γράφοντας τον καλύτερο χρόνο στις SS10 και SS11, ενώ στην ένατη ειδική έχασε 5,2 δευτερόλεπτα, διότι διακόπηκε η λειτουργία του κινητήρα του αυτοκινήτου του.
Την τριάδα συμπληρώνει ο Sebastien Ogier, ο οποίος βούτηξε στα φρένα σε ένα σημείο της ένατης ειδικής στην προσπάθειά του να κρατηθεί στο δρόμο.
Στην τέταρτη θέση είναι ο Kris Meeke, του οποίου το αυτοκίνητο είχε ζημιά στο δεξί φτερό, αφού ακούμπησε μια αχυρόμπαλα στην SS8.
O Jari-Matti Latvala βρίσκεται στην πέμπτη θέση και θα δώσει μάχη για την τέταρτη θέση με τον teammate του, αφού η διαφορά τους είναι στα 4,2 δευτερόλεπτα.
O Andreas Mikkelsen είναι έκτος και βγήκε εκτός δρόμου στο γρασίδι στις SS8 και SS11.
O Dani Sordo ανέβηκε στην έβδομη θέση σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο στην SS8 και έχει αφήσει πίσω του τον Esapekka Lappi για 1,8 δευτερόλεπτα. 
Ο Φινλανδός οδηγός της Citroen έπεσε στην όγδοη θέση, διότι είχε τετ-α-κέ στην SS10 και κόλλησε σε ένα χαντάκι το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να χάσει περίπου 20 δευτερόλεπτα. Επίσης, στην όγδοη ειδική έπρεπε να προσπεράσει τον Greensmith, ο οποίος έκανε αμέσως στην άκρη και δεν του κατέστρεψε τον αγώνα.
Τη δεκάδα κλείνουν οι Takamoto Katsuta και Gus Greensmith, ο οποίος έπαθε κλατάρισμα στο πίσω δεξί ελαστικό στην SS8 και έχασε πάνω από δυο λεπτά στην SS8.
O Teemu Suninen αγωνίστηκε κανονικά σήμερα με τους κανονισμούς του Rally2 και βρίσκεται κάτω από την 30η θέση, ενώ βγήκε για λίγο εκτός δρόμου σε μια στροφή στην SS11.

Δείτε παρακάτω τους χρόνους των ειδικών:




Δείτε τη γενική κατάταξη μετά το τέλος της SS11:

Post a Comment

Previous Post Next Post