Χάνει και το Rally Τουρκίας ο Evans



Η M-Sport ανακοίνωσε επίσημα σήμερα πως ο Elfyn Evans θα μείνει για άλλον έναν αγώνα εκτός ανταγωνισμού, ενώ αναμένεται να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του Fiesta WRC στην Ουαλία.
Ο Ουαλός οδηγός δεν θα αγωνιστεί στον ερχόμενο αγώνα της Τουρκίας, διότι ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό που είχε στην πλάτη του στο Rally Εσθονίας και συνολικά έχει χάσει τρεις αγώνες από το WRC.
Ο Gus Greensmith ήταν ο αντικαταστάτης του στους αγώνες της Φινλανδίας και Γερμανίας. Ωστόσο, η βρετανική ομάδα προνόησε για την Τουρκία και δίπλα στον Teemu Suninen, θα βρεθεί ο Pontus Tidemand, ο οποίος ήδη έχει αγωνιστεί δύο φορές φέτος στη μεγάλη κατηγορία με το Fiesta WRC.
"Δουλεύω πραγματικά πολύ στενά με τους θεραπευτές μου και είναι υπέροχο να γνωρίζω ότι θα είμαι σε φόρμα και θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στον αγώνα της πατρίδας μου", δήλωσε ο Evans.
"Είναι κάτι το ξεχωριστό να αγωνίζομαι στα χώματα της πατρίδας μου και αυτός είναι ο αγώνες που ανυπομονώ κάθε χρόνο.
"Είναι ο αγώνας που πήρα την πρώτη μου νίκη και η υποστήριξη που παίρνω από εκεί είναι φανταστική.
"Είναι σημαντικό να βεβαιώσουμε πως θα είμαι 100% σε φόρμα πριν επιστρέψω, οπότε δεν θα είμαι στην Τουρκία.
"Όσο απογοητευτικό κι αν είναι, εμπιστεύομαι τους ειδικούς και γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι να βεβαιωθούμε πως ο τραυματικός είναι πλήρως θεραπευμένος.
"Όταν θα επιστρέψω, θέλω να είμαι δυνατός και να είμαι σε θέση να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε -να ανταγωνιστούμε για καλά αποτελέσματα προς το τέλος της σεζόν".

Post a Comment

Previous Post Next Post