Οι συμμετοχές του Rally Τουρκίας 2019Ανακοινώθηκαν από τους διοργανωτές του Rally Τουρκίας οι συμμετοχές του αγώνα, που φτάνουν τις 31.
Για τις συμμετοχές του WRC, οι Citroen και Toyota θα αγωνιστούν με τα πληρώματα που έχουν ανακοινώσει από την αρχή της σεζόν. Το line-up της Hyundai θα είναι ίδιο με αυτό του Rally Γερμανίας, δηλαδή οι Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen και Dani Sordo θα αγωνιστούν στις χωμάτινες ειδικές της Τουρκίας. Τέλος, ο Pontus Tidemand θα πλαισιώσει τον Teemu Suninen στην ομάδα της M-Sport, με τον Elfyn Evans να απουσιάζει τελικά από τον αγώνα, καθώς ακόμα αναρρώνει.
Στο WRC2 Pro, οι συμμετοχές είναι μόνο τρεις. Η Skoda Motorsport ανακοίνωσε πως θα αγωνιστεί με δύο αυτοκίνητα, τα οποία θα οδηγούν οι Jan Kopecky και Kalle Rovanpera. Η τελευταία συμμετοχή είναι αυτή του Gus Greensmith, ο οποίος θα βρεθεί μετά από δύο αγώνες πίσω από το τιμόνι του Ford Fiesta R5 MKII.
Όσον αφορά τις συμμετοχές του WRC2, οι Kajetan Kajetanowicz, Henning Solberg, Marco Bulacia και Fabio Andolfi θα αγωνιστούν με το Skoda Fabia R5. 

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές για τον αγώνα της Τουρκίας:


Post a Comment

Previous Post Next Post