Σε επέκταση της συνεργασίας του με την Hyundai στοχεύει ο Breen



O Craig Breen επιθυμεί να γίνει μέλος της ομάδας της Hyundai Motorsport στο μέλλον, ενώ αποκαλύπτει το λόγο για τον οποίο δέχτηκε την πρόταση από τους Κορεάτες.
Ο Ιρλανδός οδηγός καλέστηκε άμεσα από τους ιθύνοντες της κορεάτικης ομάδας για τον αγώνα της Φινλανδίας, αφού δεν έβρισκε τρίτο οδηγό, και τερμάτισε στην έβδομη θέση, ενώ εντυπωσίασε με την ταχύτητα που έδειξε στο χωμάτινο Grand Prix του WRC.
Μάλιστα, ο αγωνιστικός διευθυντής της Hyundai, Andrea Adamo, είχε δηλώσει μετά τον αγώνα της Φινλανδίας πως ο Breen είναι ανάμεσα στα υποψήφια ονόματα για το Rally Ουαλίας, με τον τελευταίο τελικά να παίρνει την θέση του στο τρίτο αυτοκίνητο της ομάδας για τον αγώνα αυτό.
"Τίποτα δεν έχει συζητηθεί λεπτομερώς ακόμα, αλλά προφανώς είναι ο στόχος μου", δήλωσε ο Breen.
"Είναι αυτό που θέλω.
"Θα μου άρεσε να προσπαθήσω και να γίνω μέρος της ομάδας.
"Τώρα είναι απλά να τελειώσει αυτός ο αγώνας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα.
"Ας περιμένουμε και θα δούμε.
"Δεν υπάρχει τίποτα το συγκεκριμένο, πηγαίνω για αυτούς τους αγώνες που έρχονται, εστιάζω σε αυτούς και δουλεύω όσο σκληρά μπορώ και θα δούμε τι θα αποφέρει.
"Η ομάδα εργάζεται πολύ σκληρά για να πάρει βαθμούς για τους κατασκευαστές και να κάνει δυνατούς αγώνες στο πρωτάθλημα και έχω έρθει για ένα λόγο, και αυτός ο μοναδικός λόγος είναι να προσπαθήσω να πετύχω το στόχο αυτό.
"Ελπίζω η ταχύτητά μου να είναι λίγο καλύτερη, επειδή θα έχω καλύτερη αίσθηση με το αυτοκίνητο, περισσότερη εμπειρία και σε έναν αγώνα σαν αυτό, θα πρέπει να διαθέτουμε ταχύτητα".

Post a Comment

Previous Post Next Post