Ανακοινώθηκαν τα line-up της Hyundai για τα Rally Ουαλίας και Ισπανίας



H Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στους αγώνες της Ουαλίας και Ισπανίας.
Ο Thierry Neuville θα παρευρεθεί και στους δύο αγώνες, μιας και είναι ο μόνος οδηγός που παλεύει για το πρωτάθλημα οδηγών αυτή τη στιγμή.
Για τον αγώνα της Ουαλίας, ο Andrea Adamo επέλεξε τους Andreas Mikkelsen και Craig Breen, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος με το Hyundai i20 Coupe WRC.
Στην Ισπανία, ο Νορβηγός οδηγός θα δώσει την θέση του στον Dani Sordo, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να λείπει από τον αγώνα της πατρίδας του. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως αν τελικά η Hyundai δεν τον επέλεγε, θα νοίκιαζε αυτοκίνητο για να αγωνιστεί εκεί. 
Τέλος, ο Sebastien Loeb θα ολοκληρώσει τις φετινές του εμφανίσεις στις ειδικές της Καταλονίας φτάνοντας τις έξι συμμετοχές με την κορεάτικη ομάδα για το 2019. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής νίκησε πέρυσι στο Rally Ισπανίας με την Citroen και θα προσπαθήσει να την επαναλάβει και φέτος.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση:


Post a Comment

Previous Post Next Post