Ανακοινώθηκαν τα line-up της Hyundai για τα Rally Ουαλίας και ΙσπανίαςH Hyundai Motorsport ανακοίνωσε σήμερα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter τα πληρώματα που θα πάρουν μέρος στους αγώνες της Ουαλίας και Ισπανίας.
Ο Thierry Neuville θα παρευρεθεί και στους δύο αγώνες, μιας και είναι ο μόνος οδηγός που παλεύει για το πρωτάθλημα οδηγών αυτή τη στιγμή.
Για τον αγώνα της Ουαλίας, ο Andrea Adamo επέλεξε τους Andreas Mikkelsen και Craig Breen, ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά φέτος με το Hyundai i20 Coupe WRC.
Στην Ισπανία, ο Νορβηγός οδηγός θα δώσει την θέση του στον Dani Sordo, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν μπορούσε να λείπει από τον αγώνα της πατρίδας του. Μάλιστα, είχε αποκαλύψει πως αν τελικά η Hyundai δεν τον επέλεγε, θα νοίκιαζε αυτοκίνητο για να αγωνιστεί εκεί. 
Τέλος, ο Sebastien Loeb θα ολοκληρώσει τις φετινές του εμφανίσεις στις ειδικές της Καταλονίας φτάνοντας τις έξι συμμετοχές με την κορεάτικη ομάδα για το 2019. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής νίκησε πέρυσι στο Rally Ισπανίας με την Citroen και θα προσπαθήσει να την επαναλάβει και φέτος.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση:


Post a Comment

Previous Post Next Post