Επίσημο: Παραμένει και το 2020 ο Sordo στην Hyundai



Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Dani Sordo για μια ακόμα σεζόν, η οποία περιλαμβάνει τη συμμετοχή του σε επτά αγώνες.
Ο Ισπανός οδηγός θα μοιραστεί για άλλη μια χρονιά το Hyundai i20 Coupe WRC με τον Sebastien Loeb, ο οποίος θα πάρει μέρος σε έξι αγώνες το 2020.
Με την είδηση αυτή, διαψεύστηκαν οι φήμες περί αποχώρησης του Sordo από την κορεάτικη ομάδα και μεταγραφής του στην Toyota για το 2020. 
Μάλιστα, ο οδηγός της Hyundai πέτυχε τη δεύτερη του νίκη στο WRC με την Hyundai στο φετινό αγώνα της Σαρδηνίας μετά από επτά χρόνια.
"Η ομάδα πραγματικά έχει γίνει σαν οικογένεια για μένα και έχουμε μοιραστεί κάποιες ωραίες στιγμές μαζί", δήλωσε ο Sordo.
"Το καλύτερο στιγμιότυπο πρέπει να είναι η νίκη στη Σαρδηνία φέτος, αλλά έχουμε τόσους ανταγωνιστικούς αγώνες όλα τα χρόνια, συμπεριλαμβανόμενου αυτού του αξιομνημόνευτου 1-2 στη Γερμανία την πρώτη μας χρονιά.
"Νιώθω πολύ χαρούμενος και άνετος με την ομάδα, αλλά κυρίως νιώθω ανταγωνιστικός όσο ποτέ.
"Το Hyundai i20 Coupe WRC είναι ένα δυνατό αυτοκίνητο σε όλες τις επιφάνειες και -πλάι με τον Carlos- έχω πολύ καλό ρυθμό σε πολλούς αγώνες φέτος, ακόμα και αν τα αποτελέσματα δεν ήταν πάντα με το μέρος μας.
"Έχουμε ακόμα πολλές φιλοδοξίες και είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ σε επτά αγώνες με την ομάδα το 2020".


Post a Comment

Previous Post Next Post